Haberler

Galatasaray'da Cüneyt Tanman İstifanın Eşiğinden Döndü

Güncelleme:

Galatasaray'da Futbol Şubesi sorumluluğundan ayrılan Cüneyt Tanman, yönetici olarak görevine devam etme kararı aldı.

Galatasaray Yönetimi'nde Cüneyt Tanman istifanın eşiğinden döndü. Futbol Şubesi sorumluluğundan ayrılan Tanman, yönetici olarak görevine devam etme kararı aldı. Cüneyt Tanman Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamayla şube sorumluluğunu bıraktığını açıkladı.

CÜNEYT TANMAN'I RAHATSIZ EDEN TAVIR

Galatasaray Yönetim Kurulu, salı günü yaptığı toplantıda bir dizi önlem kararı aldı. Başkan Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile bundan böyle direkt bağlantı kurmak istediğini belirtti. Bu karar, Cüneyt Tanman'ı rahatsız etti. Görev tanımlaması konusunda ilk günlerden itibaren sıkıntı yaşayan Tanman, bu karardan sonra futbol şubesinden ziyade yalnızca yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmek istedi. Galatasaray'da transfer konusunda yapılan çalışmalarsa devam edecek.

YÜKSEK BEDELLİ TRANSFER YAPILMAYACAK

31 Temmuz'da sona erecek kampın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda gerekli takviyeler yapılacak. Ancak UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerinden dolayı sarı kırmızılılar çok yüksek bonservis bedelli transfer yapmayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamza Hamzaoğlu Cüneyt Tanman Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

HARUN ÜNLÜ:

GS YÖNETİMİ LİSECİ VE IRKÇI BİR YÖNETİMDİR

18
9
yanıtYanıtla
ADANALI REMZI DAYI:

Koyu bir Galatsarayli olarak cok uzulerek yaziyorumki bu Sabri Pitbull Melo ve bu Baskan Dursun Ozbek oldugu surece bu sene belkide Ilk 4 e giremicez ezeli rakibimiz Fenerin yaptgi transferleriicim sizlayarak izliyorum ne yazikki bu Fener bu sene bizi ezip gecer hepimiz gorecez bu CIMRI Yoneticilerle bu takimdan bu sene bir cacik olmaz hepimiz gorecez

8
5
yanıtYanıtla
Turan şen Mobil-ANDROID:

bırakın gitsin ona kalsa transfere gerek yok

7
0
yanıtYanıtla
ert:

ALLAHIN SÜNEPESİ YÜRÜ GİT YA

5
2
yanıtYanıtla
Eksu Tsuroz T''evgin:

tamamıyle çık git klüpten eski kafalı cimri pinti

6
0
yanıtYanıtla
azd:

ya allah için sabriye 4. 2 milyon para veriyorsun. utanmadan transfermiş, ekonomiymiş sabırdan bahis ediyorsun. bıraksalar vallahi sabri 200 bin ytl ye imza atar. çünkü başka gidecek kulüp yok. kim alır. 6 ayda bir orta yapan futbolcuyu. peki bu fazla verilen 4 milyon kimin cebinden çıkıyor. tabiki benim değil çünkü bir gs li olarak gs yle arama mesafe koydum

5
1
yanıtYanıtla
Amasya li Mobil-ANDROID:

Sizin yapacağınız işin varya derhal abdulrahim Albayrak geri getirilsin derhal

3
2
yanıtYanıtla
Zafer:

Bu rezil yønetim nerden geldiki sampiyonnlar liginde bu takim nal toplat

5
0
yanıtYanıtla
hakan:

Niye dönmüşki etseydi

2
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

her sene aynı terane. GS basına zırt pırt bilgi vermiyo arkadaşlar. basında onun yerine uyduruk karalama haberler çıkarıyo malum fb basını. bazı gs li oldugunu idda edenlerinde içi sızlıyomuş, pehh! fb hemen her sene transferde sansasyonel mişler yapar bu yıl takım komple dönüşüme gitti. GS böyle bi dönüşüm kararı almadı ki ne yapsaydı 10 tan etransfer mi yapaydılar. sabredin biraz yaz daha uzun. .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title