Haberler

Galatasaray'da Büyük Revizyon Gerçekleşti

Güncelleme:

13 futbolcu ile yolları ayırıp, 3'ünden kulüp bulmasını isteyen Aslan, kadrosuna ise 5 ismi takviye ederek büyük bir revizyona imza attı.

Geçen sezonu 2 kupayla kapatıp bu sezonu ise Süper Kupa ile açarak üçleme yapan Galatasaray, kadrosunu daraltıp büyük bir revizon yaptı. 1 oyuncusunu (Amrabat) satan, 2 oyuncusunun (Dany ve Kaan) sözleşmesini fesheden, 5 futbolcusunu ( Bruma, Furkan, Berk, Endoğan, Emrecan) kiralayan Aslan, 5 futbolcusunun ise ( Aydın, Pandev, Gökhan Zan, Sinan Bolat, Eboue) sözlemesini uzatmadı. Bu şekilde toplamda 13 oyuncusuyla yolları ayıran sarı-kırmızılılar, 3 isimden de (Ontivero, Yekta, Dzemaili) kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

BİR DEFANS BİR FORVET ALACAK

G.Saray , gönderilenlerin yerini ise başta Podolski olmak üzere kadrosuna kattığı 5 futbolcu ile (Carole, Jose Rodriguez, Jem Paul Karacan ve Bilal Kısa) takviye etti. Tüm bu kadro revizyonu sonrası 'ölü toprağını' atan Cimbom, oynadığı 5 hazırlık maçının 4'ünü kazanırken, ilk resmi sınavında da Bursaspor'u yenerek Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda biri stoper diğeri forvet olmak üzere 2 transfer daha yapacak olan sarı-kırmızılılar, Melo'nun durumuna göre bir de orta saha takviyesi gerçekleştirebilir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Gökhan Zan Aydın Bruma Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

kartal21:

Galatasaraylı oyuncular ne içiyor acaba burak kendini ibrahimoviçten iyi sanıyor yasin ronaldodan iyi sanıyor yakında dursun kendini kanuni hamza pargalı ibrahim sanarsa şaşmayın :)

5
30
yanıtYanıtla
HAKAN:

İÇTİKLERİ İÇİN DEĞİLDE BÜTÜN KUPALARI ALDIKLARI İÇİN BÖYLE DÜŞÜNÜYOR OLABİLİRLERMİ? (Birde böyle düşün)

yanıt4
yanıt1
ÇARŞI:

GERİYE TOPÇU KALMADI ARTIK KÖPEK MELOYLA OYNARLAR.

5
27
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ''LI:

İnşallah bu revizyon sizi amatör lige düşürür.

3
9
yanıtYanıtla
HAYAL:

LAN NE BİÇİM AMATÖRCE YORUM YAPIYORSUN. seviyeli ve mantıklı ol be . hayal dünyasında mısın. yoksa acın geçen yıldan mı kalma :) hani 0-2 ve 2-0 dan dedim.

yanıt5
yanıt1
cimbom...:

beşiktaş bizim kekimiz ham ham yiyoruz. beşik cimbomdan korkuyor hem de çok. .

yanıt4
yanıt3
8taşlı:

ambulans yok mu ya burda

yanıt0
yanıt1
kayıMobil-ANDROID:

hamza işini bilir merak etmeyin.

5
2
yanıtYanıtla
cematciDerin masn cincon:

Bak bu dogru. Nede olsa fatih terimin ciragi

yanıt1
yanıt0
hll ktl:

memlekette alınabilecek kupaların tümünü bir takımın alması diğerlerini hasetten çatlatıyor sanırım. yorumlara bakıyorum da. . . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title