Haberler

    Galatasaray'da Burak Yılmaz Korkusu

    Türkiye’nin, Hollanda ile oynadığı maç öncesi Galatasaraylılar’ın en büyük korkusu, sakatlığı tam düzelmeyen ve kontrollü şekilde oynatılan Burak Yılmaz’ın, milli takım kampından sakat olarak İstanbul’a dönmesiydi. Portakallar’la, Ay-Yıldızlı ekibimizin deplasmanda 1-1 berabere kaldığı mücadelede tek golümüze imzasını atan Burak, ikinci devre ise ağrı hissedince kendisini yere bırakmış ve oyundan çıkmıştı.

    Endişeli gözlerle Burak’ın durumunu merak eden Sarı-Kırmızılılar, maç sonrası tecrübeli futbolcunun, “Sakatlığımın ciddi olmadığını düşünüyorum. Doktorlar da aynı şekilde söylüyor” açıklamasının ardından bir nebze olsun rahat nefes aldı. Milli takım doktorlarıyla görüşüldüğü ve buradan alınan bilgiye göre yıldız oyuncunun, eski sakatlığının yaşandığı yer olan sağ arka adalesinden değil, sol arka adalesinden sıkıntı yaşadığı ifade edildi.

    Planlar değişebilir


    Ancak Cim Bom’da işi sıkı tutan sağlık ekibinin, dün İstanbul’a dönen Burak’ı sıkı bir kontrolden geçireceği, Karabükspor sınavına da tecrübeli forveti yetiştirmek için büyük bir çaba harcanacağı bildirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da gelişmeleri yakından takip ettiği, Burak’tan gelecek habere göre Karabük sınavının taktiği üzerinde değişikliğe gidebileceği öğrenildi.

    Fanatik

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burak Yılmaz Galatasaray İstanbul Hollanda Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title