Haberler

    Galatasaray'da Burak Yılmaz Bilmecesi

    Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Galatasaray'ın en golcü oyuncusu konumunda olan Burak Yılmaz'ın durumu belirsizliğini koruyor.

    Süper Lig'de son yılların en formda golcüsü konumunda olan Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Galatasaray'ın bu hafta Türk Telekom Arena'da oynayacağı Karabükspor karşılaşmasında yer alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı.

    Daha önce sağ arka adelesinden sakatlanan Burak Yılmaz, Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı maça skor 2-0 Galatasaray aleyhine iken oyuna girmiş ve takımının maçı 3-2 kazanmasında çok önemli bir rol oynamıştı. Geçen hafta da Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Hollanda ile yaptığı kritik maça ilk 11 başlayan ve bir de gol atan Burak, bu sefer sol arka adelesinden sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

    Maçtan sonra yapılan açıklamalarda Burak'ın sakalığının eski sakatlığı olmadığı, diğer ayağından rahatsızlığının olduğu ve bunun çok ciddi olmadığının açıklanmasına rağmen Burak Yılmaz'ın Karabükspor maçında oynayacağı henüz kesin değil. Ligde kalan 9 haftayı hesapladığında Karabükspor'u önünde en zor engellerden birisi olarak görmeyen Hamza Hamzaoğlu, Karabükspor maçında Burak Yılmaz'ı riske etmeyebilir.

    Fakat Burak Yılmaz'ın olmadığı maçlarda hücumda skor üretmekte ve çoğalmakta zorluk çeken Galatasaray'da Hamza Hoca kesin kararını veremedi. En azından Kasımpaşa maçında olduğu gibi Burak Yılmaz'ı kulübede görmek isteyen Hamzaoğlu, pazar günü 4'te oynanacak olan maça kadar Burak Yılmaz'ı yakından takip edecek.

    Burak Yılmaz'ın yokluğunda Umut Bulut'un ilk 11'de oynaması bekleniyor.

    Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i: Muslera; Sabri, Chedjou, Hakan, Telles; Selçuk, Hamit; Olcan, Sneijder, Yasin; Burak Yılmaz (Umut)

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Burak Yılmaz Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title