Haberler

    Galatasaray'da 4 İsim Karabük Maçında Yok

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Teknik Direktör Prandelli, Semih, Veysel, Pandev ve Telles'i yarın oynanacak Karabükspor maçı kadrosuna almadı.

    Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Kardemir Karabükspor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

    4 İSİM KADRODA YOK

    Sarı kırmızılı ekipte Semih Kaya, Goran Pandev ve Alex Telles kadroya alınmadı.
    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde Karabükspor maçının taktik çalışması gerçekleştirildi.

    SEMİH'İN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLDİ

    Sakatlığını atlatan Aydın Yılmaz, kondisyona dayalı özel bir antrenman programı dâhilinde çalıştı. Galatasaray Futbol Takımı, antrenmanın ardından karayoluyla Karabük'e hareket ederek karşılaşma için kampa girecek.

    İŞTE GALATASARAY'IN KAMP KADROSU

    Kamp kadrosu şu şekilde: Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Tarık Çamdal.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Goran Pandev Alex Telles Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (10)

    SERHAT KÖNTEK:

    YA ALLAH AŞKINA ŞU PRANDELLİ Yİ BİRİSİ KOVSUN ŞU TAKIMDAN BU PRANDELLİ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR SEMİHİ TELLESİ OYNATMAZSAN KARABÜKTEN DE 4 TANE YERSİN NASOLSA ALİŞKANLIK YAPTI 4 YEMEK ARTIK GALATASAYLI OLMAKTAN UTANIR OLDUM . . .

    16
    5
    yanıtYanıtla
    yzb:

    4 Oyuncu karabüke gitse ne olur gitmese ne olur. . . . . KRBK FB. ye gelince ecel terleri döktürür, GS. ye gelince geçiş sağlam der yan gelir yatar. . . . . Krbk gs. ye her zaman kek takım bunu bilmeyen yokki. . . . . . . .

    9
    11
    yanıtYanıtla
    hakanMobil-ANDROID:

    4 oyuncu yok derken :) bu da mı tesadüf. Karabük 4 gözle bekliyor muş

    11
    8
    yanıtYanıtla
    nasihatmobilWeb@haberler.com:

    Dört yiye yiye dördüncü yıldızı takicaz herhâlde hadi hayırlısı.

    15
    2
    yanıtYanıtla
    burakmobilWeb@haberler.com:

    mancesterin istediği balonla şişirilmiş semih için isabet olmuş gökhan zanın tırnağa olamaz ama yine menejerlerin türk futboluna hediyesi.

    9
    7
    yanıtYanıtla
    burakMobil-ANDROID:

    Semih yüzünden yedik golleri dortmund maçında. ceza vermis

    8
    8
    yanıtYanıtla
    akselimobilWeb@haberler.com:

    Bence gs havlu atsin bu ne rezillik nereye gidiyo butakimin sonu merak ediyorum

    10
    3
    yanıtYanıtla
    burakMobil-ANDROID:

    dzemali dortmund a sahada hayalet gibi idi.garibim tarik camdali nefessiz kaldı. bi oraya bi buraya koşmak tan

    7
    3
    yanıtYanıtla
    serkan:

    muslerayi kadro disi biraksin insan hic mi kurtaramaz geleni yiyor gideni, cikacagi zamani bilmiyor sisirdiler muslerayi ne olacak

    2
    3
    yanıtYanıtla
    yzb:

    GS. nin kek takımları TS, Bursa, gnç, krbk, esk, akhsdır.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title