Haberler

Galatasaray'da 13 Futbolcunun Bileti Kesildi

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, ocakta geniş çaplı bir operasyon yapacak. Başta Pandev, Veysel Sarı, Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Eboue ve Engin Baytar olmak üzere 13 futbolcunun bileti kesilecek.

ÇALIŞAN SAYISINI AZALTTI

Ünal Aysal'ın ardından kulübü devralan Başkan Duygun Yarsuvat yönetimi, "kemer sıkma" politikasının ilk adımı olarak çalışan sayısının azaltılmasına karar vermiş; aylık 5 milyon TL'yi bulan maaşlarda 1 milyon TL'lik tasarruf sağlanmıştı.

PANDEV HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Habertürk'ün haberine göre; Yarsuvat yönetimi, kemer sıkma konusundaki en önemli adımı verim sağlamayan oyuncuları elden çıkararak atmayı planlıyor. Bu şekilde hem oyuncuların maliyetlerinden kurtulup hem de kulübe girdi sağlanması hedefleniyor. Ocak ayında ayrılması beklenen futbolcuların başında Pandev geliyor. Napoli'den alınan ve beklentileri karşılayamayan 31 yaşındaki Makedon golcü, yıllık 2.4 milyon Euro alıyor. Pandev'den devre arasında kulüp bulması istenecek.

SABRİ DÖNDÜ, VEYSEL GİDİYOR

Ayrıca Sabri'nin affedilmesinin ardından tribüne çıkmaya başlayan Veysel Sarı, Mancini'den sonra Prandelli'nin de gözüne giremeyen Gökhan Zan, sık sık sakatlık problemleriyle karşılaşan Aydın Yılmaz, kadro dışı bırakılan Engin Baytar, Eboue, Yiğit Gökoğlan gibi isimlere gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

YA SATILACAK YA KİRAYA VERİLECEK

Bu futbolcular ya satılarak kulübe gelir sağlanacak ya da alacakları düşülerek bonservisleri verilecek. Ayrıca Furkan Özçal, Umut Gündoğan, Birhan Vatansever, kaleci Eray İşcan, Endoğan Adili gibi genç isimlerin de kiralanması gündemde. 8 oyuncusunu kiralayan Galatasaray, 13 futbolcuyu daha gönderdiğinde eldeki aktif olarak kıllanabileceği futbolcu sayısı 22'ye düşecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aydın Yılmaz Veysel Sarı Galatasaray Gökhan Zan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (24)

ya sev ya terketMobil-ANDROID:

bence selcuk ve burak hemen gitmeli takimin huzurunu bozan bu ikisi kendisini yildiz sanan 2 mahalle topcusu

34
5
yanıtYanıtla
akaMobil-ANDROID:

olcanida gonderin

11
14
yanıtYanıtla
Tcm@m.m:

Kardeşim sen daha olcanı görmedin sol kanatta harika iş yapar dzemaili desendoğru olurdu

yanıt2
yanıt0
to.ozan anginmobilWeb@haberler.com:

brumayi oynatin artik

17
1
yanıtYanıtla
özer karslıoğlu Mobil-ANDROID:

Allah aşkına şu Sinan Gümüş e şans verilsin.

16
1
yanıtYanıtla
hilal keklicekMobil-ANDROID:

bence kadronun azaltılması doğru pandevin oynadığı top ortada zaten yapılması gereken en önemli sey

15
1
yanıtYanıtla
kovun gitsinmobilWeb@haberler.com:

Önce prandelli gitsin gerisi hallolur

14
1
yanıtYanıtla
Yükseklili:

defans kötü cok gol yeniyor . sorumlular gönderilmeli. Konsantire diye bir sey yok

11
2
yanıtYanıtla
malatyaspor:

bu Galatasarayın ne teknik ekibinden ne de yönetiminden hiçbir şey olmaz. ulan biri de çıkıp demiyor mu acaba bu adamlar zaten kadroda bile yok. biletini keseceğin futbolcular ilk 11 de diye. örnek umut bulut. yıllara meydan okuyan hakan şükür gibi bir forvet bulacağına 3. lig topçusu umutu oraya koyarsan daha çok sürünürsün

7
3
yanıtYanıtla
acı ama gerçek:

galatasaray kadrosu muslera-semih-chedjou-sabri-tarık-melo-furkan-olcan-bruma-umut -sneijder gerçekten iş yapar diğer türlü ilk üçe bile zor girer bir gsli olarak şimdiden 4. yıldızın sahibi olcak fbyi tebrik ederim.

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title