Haberler

    Galatasaray'da 10 Milyon Dolarlık Kriz

    Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal'ın kongre öncesi, “Maddi, manevi desteğe hazırım” sözüne dayanarak, eski başkandan “10 milyon dolarlık kasa kolaylığı” talep etti.

    Ünal Aysal’ın başkanlığı bırakması ve Duygun Yarsuvat’ın aday olarak ortaya çıkıp, ardından da başkanlığa gelmesi sürecinde ikili arasındaki sıcaklığın, kısa sürede yerini soğukluğa bırakması hala Galatasaray’da sorgulanıyor... Yarsuvat’ın önce ‘ayrı ibra’yı ortaya atması, sonrasında da ‘Kaçıp gitti’ çıkışına Ünal Aysal’ın, “Bir lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı?’ diye çıkışması, camiada “Ne oldu da, bu noktaya geldiler” şaşkınlığı yaratırken, iki başkan arasında ipleri kopuş sürecinde yaşananların perde arkası şu şekilde;

    Tebrik ve destek sözü


    Duygun Yarsuvat, başvuru süresinin bitimine saatler kala 2 Ekim 2015’de yoğun baskı sonrası aday olmaya karar verir… O ana kadar adaylığını açıklayan tek isim Alp Yalman’dır. Seçime son anda girme kararı alan Duygun Yarsuvat ile telefonda görüşen Ünal Aysal, önce kendisini tebrik eder ve “Galatasaray’ı böylesi bir dönemde sahipsiz bırakmayıp tek adaylı seçime gidilmesine izin vermediğiniz için sizi tebrik ediyorum. Maddi, manevi desteğe hazırım” der…

    Konuşmada geçen bu, “Maddi manevi destek” ifadeleri, Yarsuvat için önemlidir ve sonrasındaki krizin de çıkış noktası olur.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Duygun Yarsuvat Galatasaray Alp Yalman Ünal Aysal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title