Haberler

    Galatasaray, Chelsea'nin Genç Yıldızı Abraham'ı Kiralamak İstiyor

    Güncelleme:

    Galatasaray, gelecek sezon takımdan ayrılacak Podolski'nin yerine Chelsea'nin 19 yaşındaki genç yıldızı Tammy Abraham'ı kiralamaya sıcak bakıyor.

    Galatasaray, bonservisi Chelsea'de bulunan ve bu sezonu Championship ekiplerinden Bristol City'de kiralık geçiren Tammy Abraham'ı 1 yıllığına kiralamak istiyor. Sezon sonu Podolski'yi Japonya'ya gönderecek olan sarı-kırmızılı ekip, Alman yıldızdan boşalacak forvet bölgesini Chelsea'li Abraham'la doldurmak istiyor.

    CONTE TECRÜBE KAZANMASINI İSTİYOR

    Chelsea Menajeri Conte, Abraham'la ilgili " Chelsea'nin geleceğinde olan genç bir oyuncu ama henüz çok genç. Tecrübe kazanmasını istiyoruz" değerlendirmesinde bulunmuştu.

    2019 yılına kadar Chelsea ile sözleşmesi bulunan Abraham, bu sezon Bristol City ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Abraham ligde oynadığı 39 maçta 23 gole imza attı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Bristol Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title