Haberler

Galatasaray - Celta Vigo Maçından Notlar

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'da gerçekleştirdiği ikinci dönem kamp çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık müsabakasında İspanyol ekibi Celta Vigo'yla karşılaşırken, yeni transferlerden Lukas Podoski de ilk maçına çıktı.

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'da gerçekleştirdiği ikinci dönem kamp çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık müsabakasında İspanyol ekibi Celta Vigo'yla karşılaşırken, yeni transferlerden Lukas Podoski de ilk maçına çıktı.

Villach kentindeki Linz Stadı'da yapılan müsabakada sarı-kırmızılı taraftarlar, yeni transfer Lukas Podolski'yi ilk kez izleme fırsatı buldu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'den transfer edilen Alman oyuncu, karşılaşmaya ilk 11'de başladı.

Hamzaoğlu 6 oyuncuyu kadroya almadı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Celta Vigo karşısında 6 önemli oyuncusunu kadroya dahil etmedi.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Burak Yılmaz, Wesley Sneijder, Felipe Melo, Selçuk İnan ve Aurelien Chedjou ile hafif sakatlığı bulunan Bilal Kısa'yı maç kadrosuna almadı.

Celta Vigo karşısına, Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Semih Kaya, Telles, Hamit Altıntop, Emre Çolak, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Carole, Podolski 11'i ile çıkan Galatasaray takımının yedeklerinde ise Alperen Uysal, İsmail Çipa, Tarık Çamdal, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş, Sercan Yıldırım, Sinan Gümüş, Jem Paul Karacan ve Umut Bulut yer aldı.

Muslera kampa katıldı

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Avusturya kampına katıldı.

Copa America'da Uruguay Milli Takımı forması giymesi sebebiyle izinli olan Muslera, bugün akşam saatlerinde Velden'de kamp yapılan otele gelerek kadroya dahil oldu.

Muslera'nın da gelmesiyle Galatasaray takımında eksik oyuncu kalmadı.

Taraftarlar yalnız bırakmadı

Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını Celta Vigo maçı için Villach kentinde de yalnız bırakmadı.

Oldukça düşük kapasiteli Linz Stadı'nın tribünü dolarken, izleyicilerin büyük bölümünü gurbetçi taraftarlar oluşturdu.

Taraftarlar, Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet lehine tezahüratlarda bulunarak takımlarına destek verdiler.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Avusturya Vigo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title