Haberler

Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 2-0 Yendi

Güncelleme:

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, çareyi Eren Derdiyok'ta buldu. İsviçreli golcünün 2 güzel golüyle Sarı-Kırmızılılar, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u 2-0 yenmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar Kayserispor karşısında kaybedilen 2 puandan sonra Karadeniz ekibini yendi ve puan kaybını telafi etti.

ŞAPKA ÇIKARILACAK GOL

Maçı altıncı dakikasında Wesley Sneijder'in ortasına müthiş bir rövaşata çeken Eren Derdiyok fileleri buldu: 1-0. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gol kaydeden Derdiyok, çok hırslıydı ve maçın en iyilerindendi.

MUHTEŞEM İKİLİ

Gol yollarında çok etkili olamayan sarı-kırmızılılar, seyircinin verdiği moralle hareketli ve baskılı bir oyun ortaya koydu. Cimbom, ilk yarıdaki skor avantajını maç sonuna kadar korudu. Maçın son bölümünde Sneijder-Eren ikilisi yine sahneye çıktı. Hollandalı'nın ortasına iyi yükselen Derdiyok 89'da skoru tayin etti: 2-0

ŞANSSIZLIK PEŞİNİ BIRAKMADI

Maçın son bölümünde kazanılan penaltıyı Selçuk İnan direğe nişanladı. Mücadele sarı-kırmızılıların 2-0 üstünlüğü ile son buldu.

MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Sarı-kırmızılılar 10 puana yükselerek maç fazlasıyla liderliği aldılar. Rizespor ise 4 puanda kaldı. Galatasaray önümüzdeki hafta Beşiktaş ile deplasmanda mücadele verecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title