Haberler

Galatasaray Camiası Pilav Gününde Bir Araya Geldi

Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin katılımıyla yapıldı Aysal: "Biz tek vücuduz, gücümüz buradan geliyor"

Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilav Günü, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin katılımıyla yapıldı.

Lisenin İstiklal Caddesi'nde merkezinde yapılan pilav gününe, Aysal'ın yanı sıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, eski yöneticilerden Ali Dürüst ve okuldan mezun olanlar katıldı.

Bu yıl 80.'si gerçekleştirilen pilav gününde 50. yıl mezunlarına plaket verildi. Ünal Aysal, bazı mezunların plaketini takdim etti.

Aysal: "Tek vücuduz"

Tören sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, tek vücut olduklarını ve gücü buradan aldıklarını söyledi.

Pilav günlerinin Galatasaray'daki kardeşliğin, dostluğun ve devamlılığın en açık göstergesi olduğunu vurgulayan Aysal, "Bu manzara da bunu temsil ediyor. Biz tek vücuduz, gücümüz buradan geliyor. Gücümüzü böldüğümüzde kaybederiz. Bunun farkındayız" dedi.

Daha önce 2016'da başkanlığı bırakacağı yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Ünal Aysal, şunları söyledi:

"Süreklilik çok önemli. Her branşta önemli. Yalnız sporda değil, iş ve özel hayatta da önemli. Gerekli yatırımları zamanında yapmamız gerekiyor. Galatasaray'ın sürekliliği, gelen nesillerin diğerlerinin yerini alabilmesinden kaynaklanıyor. Güç kaybettiğimden değil, gençlerin biraz daha yorulan ekibin yerini alması ve Galatasaray'ın en yüksek düzeyde bunu yansıtması şeklinde düşüncem. Herkesin zamanı gelince yerini daha güçlü ve direnci sağlam kişilere devretmesi, görevin en önemli unsurudur. Değişen bir şey yok."

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren ise istikrarın önemine değindi ve bunun devamlı olmasını umduğunu ifade etti.

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Ali Dürüst de bir aile olduklarını vurgulayarak, "Hep beraberiz. Bu birlik olduğu için gururları hep beraber yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Basketbol takımlarına ödül

Törende Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı teknik heyet ve oyuncularıyla kadınlar basketbolunda bu sezon kulübe 3 kupa kazandıran Galatasaray Odeabank başantrenörü Ekrem Memnun, yardımcıları ve oyuncular da ödül aldı.

Tekerlekli sandalye basketbol takımına, Türkiye Ligi kupası da tören sırasında takdim edildi.

Her iki takımın oyuncularına ayrıca fahri Galatasaraylılar Derneği üyeliği verildi.

Hıfzı Topuz'a anlamlı ödül

Pilav gününde lisenin mezunlarından olan eski gazeteci-yazar Hıfzı Topuz'a da anlamlı bir ödül verildi.

Lise mezunlarından oluşturulan jüriden yaptığı seçimle Topuz, 2014-2015 Galatasaray ödülü aldı. Gelecek yıllarda bir öğrenciye de Hıfzı Topuz adıyla burs verileceği bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

faruk süren Galatasaray ali dürüst ünal aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title