Haberler

Galatasaray, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki antrenmanda kaleciler ve savunma oyuncuları bir grup, orta saha ve forvet oyuncuları bir diğer grup olmak üzere iki ayrı gruba ayrılan futbolcular taktik çalışma yaptı. Antrenman taktik çalışmanın ardından yarım sahada çift kale maçla tamamlandı.

Sarı-kırmızılılarda Hamit Altıntop ve Gökhan Zan takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Galatasaray, yarın saat 11.30'da yapacağı antrenmanın ardından Cumartesi günü oynayacağı Bursaspor maçı için Bursa'ya hareket edecek. Galatasaray ile Bursaspor arasında saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title