Haberler

Galatasaray-Beşiktaş Maçının İddaa Oranları Belirlendi

Güncelleme:

Süper Lig'de oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin İddaa oranları açıklandı. Siyah-Beyazlılar 1.70'lik oranla favori olarak gösterilirken, Sarı-Kırmızılılar'a 3.30 oran verildi.

Süper Lig'de 32. haftanın ve şampiyonluk yarışının en önemli mücadelelerinden birinde pazar akşamı Galatasaray, Beşiktaş'ı kendi sahasında TT Arena'da ağırlayacak.

İDDAA ODANLARI AÇIKLANDI

Galatasaray'ın Avrupa Kupaları mücadelesini, Beşiktaş'ın ve dolaylı yoldan da Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesini çok yakından ilgilendiren bu dev maçın İddaa oranları açıklandı.

BEŞİKTAŞ FAVORİ

İddaa Risk Yönetimi dev derbi için ev sahibi Galatasaray'a 3,30, konuk takım lider Beşiktaş'a ise 1.70 oran verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

timur:

VARINIZI YOĞUNUZU 8TAŞIN GALİBİYETİNE BASIN CİNCON ŞİKE YAPACAK MAÇI 3. . . 1 8 TAŞ ALACAK

10
30
yanıtYanıtla
selmelkle:

3. 30 nedir ya hemde kendi evinde gs li futbolcular şerefiniz varsa temizleyin bu pisliği

1
7
yanıtYanıtla
gs:

bu bize hakarettir resmen ya ne yaaaa bu maçı fener için değil şerefefiniz ve gs taraftarı için alın. biz inanıyoruz bu maçı kazanacağız

1
3
yanıtYanıtla
ali:

hak edenin kazandığı, hakemin müdahale etmediği dostça bir maç olsun. bir Beşiktaşlı olarak tabiki kazanmayı istiyorum

3
0
yanıtYanıtla
doğukan:

komik gelebilir ama cimbomluyum beşiktaş rahat yener bence fark bile yiyebiliriz bizimkilere yazıklar olsun adana demir spor bile daha iyi oynuyor be bence beşiktaşa yatırın üzülürsünüz yoksa adamlar şampiyonluk maçına çıkıcak bacaklarıda kopsa o maçı vermezler.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

cimbom luyum fenerin 4. yıldızı takmasını istemem ama beşiktaşı yenmek zorundayız. avrupa cezası için ilk beşe girmek şart. kim şampiyon olursa olsun. önce galatasaray gelir.

1
0
yanıtYanıtla
Serkan:

Ben bir fb li olarak gs den hiç bir şey beklemiyorum. gs nin bjk yi yenme ihtimali sıfır hatta bjk gs ye fark atsın gs de kendine yakışanı yapmış olur :) bu arada bu maç dışında 2 maç daha var gs lilere de ne oluyorsa artık ümidimiz onlara kalmış gibi konuşuyorlar. la yenerseniz kendiniz için yenin 5. cilik şansınız devam ediyor hala kupa sanki cepte 2 defa elimizden kaçtınız 3. de affetmeyiz

1
0
yanıtYanıtla
JUNIOR MV:

BİZE NE FENERDEN ABİ BİZİM İÇİN NAM DAHA ONEMLİ

0
1
yanıtYanıtla
GALATASARAY ALACAK:

çok iyi la galatasaraya basın alacak zaten

1
0
yanıtYanıtla
kemal keskin:

bu maç berabere biter.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title