Haberler

Galatasaray Beşiktaş maçı capsleri / Derbi capsleri

Güncelleme:

Galatasaray Beşiktaş maçı capsleri. Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve Sarı Kırmızılı takımın 2-0 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası caps çılgınlığı yaşanıyor. En komik capsleri sizler için derledik..

Galatasaray Beşiktaş maçı capsleri. Dün gece oynanan Galatasaray Beşiktaş mücadelesi sonrası Sarı Kırmızılı takımın ve capscilerin keyfi yerinde. Capsciler için derbi sonrası bol malzeme çıkarken Galatasaray taraftarı ise şampiyonluğun havasına girmiş durumda. Derbi sonrası en komik capslerden oluşan fotoğrafları sizler için bir araya topladık. En iyi derbi capslerini haberimizin devamında görüntüleyebilirsiniz.

Öte Galatasaray bu akşam şampiyonluğunu ilan edebilir. Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında puan kaybetmesi halinde 2014-2015 sezonunun Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray olacak. Fenerbahçe kazandığı taktirde Galatasaray'ın haftaya Rizespor deplasmanında oynayacağı maç hayati öneme sahip olacak.



















Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title