Haberler

Galatasaray, Benficalı Adel Taarabt'ın Transferi İçin İlk Adımı Attı

Güncelleme:

Galatasaray, Benfica forması giyen 26 yaşındaki Faslı sol kanat oyuncusu Adel Taarabt'ı transfer etmek için kulübüyle iletişime geçti.

Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına start verdi. İlk aday, Benfica'nın sol kanat oyuncusu Adel Taarabt. Sarı-Kırmızılı kulüp, yetenekli futbolcu için girişimlerini hızlandırdı.

BENFICA İLE TEMASA GEÇİLDİ

Sezonu hedeflerden uzak geçiren ve gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalıştırmalarını sürdüren Galatasaray, yeni sezon için Benfica'dan sol kanat Adel Taarabt ile ilgileniyor. Fas ve Portekiz basınında yer alan haberlerde Sarı-kırmızılı kulübün 26 yaşındaki Faslı sol kanat oyuncusu için girişimlerinin olduğu, Benfica Kulübü ile ilk temasların yapıldığı belirtildi.

HOCASIYLA ANLAŞAMADI

Premier Lig'de Tottenham, QPR, Fulham gibi takımlarda top koşturan Taarabt, kısa süren Milan serüveninin ardından Benfica'ya transfer olmuş ancak yeni takımında teknik adam Rui Vitoria ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu Benfica B takımına gönderilmişti. Portekiz Ligi'nde Benfica formasını hiç giyemeyen Taarabt, Benfica B ile 2. Lig'de çıktığı 7 maçta 1 gol attı.

(Kaynak: AMK)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Portekiz Benfica Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title