Haberler

Galatasaray Basketbol Takımı Yeni Sezon Formalarını Tanıttı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, GSStore markalı yeni sezon formalarını düzenlenen organizasyonla tanıttı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, GSStore markalı yeni sezon formalarını düzenlenen organizasyonla tanıttı.

"Yeni Forma Yine Yenilmez Armada" sloganıyla yola çıkan GSStore ve Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın, GSStore markalı yeni sezon formaları, Beyoğlu GSStore'da düzenlenen organizasyonla tanıtıldı. Forma lansmanına Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, kaptan Sinan Güler, Blake Schilb ve Errick McCollum katıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaptan Sinan Güler, "Store'larda bizim formalarımızın satılması ve taraftarlar ile iletişim kurabileceğimiz bir ortam oluşması iyi bir şey. Hem talepte fazla hem de kısa sürede iyi bir satış yakalayacaklarını düşünüyorum. Umuyorum ki biz de formanın hakkını vermeye devam ederek, başarılı bir sezon geçirmeye devam ederiz" dedi.

"MAÇLARA BASKETBOL FORMALARI İLE GELMELERİNİ BEKLİYORUZ"

Taraftarların Galatasaray'ın hem Avrupa'da hem de Türkiye'de zirvede olmasını istediğini belirten başantrenör Ergin Ataman da, "Biz de bunun için elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Burada taraftarımıza da önemli bir görev düşüyor. Maçlarda bizi çok güzel destekliyorlar. Galatasaray basketbol forması neden yok diye eleştiri alıyorduk. Artık Galatasaray basketbol ürünleri de satıldığına göre taraftarların da basketbol maçlarına futbol takımının formalarıyla veya ürünleriyle değil, basketbol takımının ürünleri ile gelmelerini bekliyoruz. Takımları büyüten hem manevi güç, hem de maddi güç" diye konuştu.

Blake Schilb ise, "Böyle bir şeyin olması gerçekten güzel. Bizim için GSStore ürünlerini saha içinde ve saha dışında giyiyor olmak güzel bir fırsat" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Blake Schilb Ergin Ataman Galatasaray Odea Bank Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title