Haberler

    Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Prandelli Hakkında Konuştu

    Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, ilk demecinde Prandelli'nin takımın başında kalmasını düşündüğünü ancak ekibinden de rapor isteyeceğini söyledi.

    Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat ilk açıklamasında "çalışmalarımıza hemen başlayacağız" dedi.

    Duygun Yarsuvat, başkan olduktan sonra çağrıldığı kürsüde ilk konuşmasında seçime katılıp oy kullananlara ve basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Yarsuvat ardından seçim çalışmalarını yapan ekibine de özel bir teşekkür ederek, ekibini de kürsüye çağırdı.

    Tüm ekiple birlikte fotoğraf çektiren Yarsuvat, yarından itibaren göreve başlayacaklarını ve kısa sürede çok fazla yol katetmek istediklerini söyledi.

    Kendisine Prandelli'nin takımda kalıp kalmayacağı konusu sorulan Yarsuvat, "seçimden önce Prandelli'nin kalması gerektiğini düşündüğünü, ancak futbol şubesiyle ilgilenecek ekibinden alacağı rapor doğrultusunda son kararını vereceğim" dedi.

    Yarsuvat taraftardan da destek istedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Duygun Yarsuvat Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title