Haberler

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Albayrak: Üçüncü Gol Gelse Ölebilirdim

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Hürriyet'e verdiği röpordajda çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

    Hareketlerinin bazı insanlar tarafından yapmacık zannedildiğini ama rol kesmediğini ifade eden G.Saray Başkan Yardımcısı “Chedjou, Mersin İY maçı 2-1 sürerken, basit bir hatayla topu kaptırdı. Allah’tan Hakan golü önledi. Golü yesek orada ölebilirdim” dedi.

    Abdürrahim Albayrak, Mersin İY maçında yaşadıklarını anlattı. İşte o açıklamalar...

    3. GOL GELSE ÖLEBİLİRDİM

    “ÇENEMİ DAĞITTIM. 4 SAAT AMELİYATTA KALDIM. DAMAKLARIMDAN ET ALIP, ÇENE YAPILDI.”
    Bazı insanlar benim hareketlerimi yapmacık zannediyor. Ama değil. Chedjou, Mersin İY maçı 2-1 devam ederken, çok basit bir hatayla topu kaptırdı. Allah’tan Hakan iki kez zamanında hamleyle golü yememizi önledi. 3. gol gelse ölebilirdim. O an çenemi dağıttım. 4 saat ameliyatta kaldım. Damaklarımdan et alıp çene yaptılar.

    “CHEDJOU DERBİDE DE BENİ YAKIYORDU!”


    Maçlarda kendimi tutamıyorum. O pozisyonda dişlerim dağılırken, sesi duyduğumda beynim dağıldı zannettim. Belki yapmamam lazım. Hayatıma mal oluyordu. Allah’a çok şükür o gün dişlerimin hepsi de döküldü ama gam yemedim. Çünkü, Mersin İY maçında galip geldik.

    Chedjou, Beşiktaş derbisinde de riskli hareketler yaptı. Aynı duyguları yaşadım. Devre arası soyunma odasına indim. İdmanlarda da hep ona takılırım. “Eğer bir daha böyle hata yaparsan öbür dişlerim de dağılır, bunun sorumlusu ikinci kez sen olursun” dedim. Güldü, “Merak etme” dedi. Nitekim, ikinci yarı neyse ki riskli hareket yapmadı. Beşiktaş’ı yendik.

    “ BENİM REKLAMA İHTİYACIM YOK Kİ”


    Şu anda benim reklama ihtiyacım yok ki. Yıllar önce bunu söyleseler insanlar inanırdı. Benim yaptığım bazı şeyler, ben biliyorum ki bana zarar veriyor. Hatasız kul olmaz. Tabii ki benim de her insan gibi hatalarım vardır.

    Eleştiriler olacak. Bu çok doğal. Seviyeli şekilde eleştirenlere asla gücenmem. Ama bazı şeyler, bazı sözler beni üzüyor. Artık gazeteleri de okumuyorum, televizyonları da izlemiyorum. Onlardan da beni mahrum ettiler. Seviyeli eleştirenlere sevgim, saygım sonsuz. Benim ve Galatasaray’ın daha iyi olması için eleştiriyor olabilirler.

    Albayrak, “Futbolcuların gözünden her şeyi anlarım” dedi

    Başakşehir’e yenileceğimizi ve Beşiktaş’ı yeneceğimizi gördüm!

    “Florya’ya seçildikten sonra gittiğimde Başakşehir maçı orada zaten kaybedilmişti. Görüntü netti. Derbiden önce ise kenetlenmiştik. Çok rahattım.”

    Göreve geldikten sonra Başakşehir maçına eski yönetime saygısızlık etmemek için gitmek istemediğini açıklayan Albayrak, “Duygun Başkan çok ısrar etti ve ‘Florya’ya gidiyorsun. Ben Ünal Aysal ile konuştum’ dedi. Ben de öylece Florya’ya gittim. Orada, Başakşehir maçının kaybedileceğinin farkına vardım. Cenk Ergün’e dedim ki ‘Bu maçı kazanamayız’ Florya’da maç kaybedilmişti. Ben futbolcuların gözünden, hareketlerinden bunu görüyorumdum” diye konuştu.

    “DERBİDE İÇİM ÇOK RAHATTI”


    Beşiktaş derbisini kazanacaklarını da yine Florya’da anladığını belirten Albayrak, şunları söyledi: “Malzemeci de dahil hep birlikte tüm takım yemeğe gittik. Futbolcular memnun. Başkan’da idmana geldi, bundan da enerji aldı takım. Beşiktaş derbisini kazanacağımız orada belliydi. İçim rahat derbiyi izledim. O görüntü, ortam bunun aynasıydı.”

    Albayrak, genç hocanın uzun yıllar görev yapması gerektiğini söyledi

    HAMZA HOCA GELENE KADAR YILDIZLAR AYRILMAK İSTİYORDU


    “Mayıs’ta seçim var. Ben giderim, kalırım, olurum, olmam. Ancak, Hamza Hamzaoğlu ile devam edilmeli. Çünkü, o bizim Alex Ferguson’umuz olmalı. O gelene kadar bir çok oyuncu ayrılmayı planlıyordu.”

    Hamza Hamzaoğlu’nun da kendisi gibi tırnaklarıyla kazıya kazıya bulunduğu noktaya geldiğini belirten Albayrak, “Geçen gün eşiyle birlikte ofisime geldi, konuştuk, dertleştik. O geçmişini anlattı, ben de. Birbirimize sarılıp, ikimiz de ağladık. İkimizin de kaderi, çileleri aynı. İkimiz de çok uzun, ince yollardan geçmişiz. Buralara kadar gelmişiz. O göreve gelene kadar birçok yıldız Galatasaray’dan ayrılmak istiyordu. Kulüplerle görüşmeler yapanlar vardı” dedi.

    “ÖRF VE ADETLERİMİZİ BİLİYOR”


    Mayıs'ta seçim olduğunu hatırlatan Albayrak, “Ben giderim, olurum, olmam. Ama Hamza Hoca’nın Galatasaray’da uzun yıllar kalması lazım. O, bizim Alex Ferguson’umuz olmalı. Doğrusu bu. Galatasaray’ın içinde yetişen, G.Saray örf ve adetlerini almış o terbiyeden gelen insanlara bu kulübün ihtiyacı var” diye konuştu.

    Milyon Euro’lar verip getirdiğimiz yabancıyı gönderirken anamız ağlıyor


    Yeni yabancı kuralı, Türk futbolunun gelişmesine katkıda bulunacak. Bu yerli oyuncuların fiyatlarını da aşağı çekecektir. Bana göre doğru bir karar alındı. Bana göre futbolculara verilen hak geri alınmaz. Aksi takdirde performans kaybına sebebiyet verirsin. Ayrıca yabancı teknik adamlar yerine yerlilere şans verilmeli. Milyon eurolar verip yaabancı getiriyoruz, gönderirken anamız ağlıyor!

    Florya’da bıraktığım aile ortamı yoktu


    FLORYA’ya tekrar döndüğümde orada bıraktığımız aile ruhunu bulamadım. Birkaç arkadaşımız yemek yerken kimseyi görmemek için tabağın içine girmişti. Selçuk’un doğum günü olduğu için Florya’da pasta kestik. Ama o olaya dahi herkesin katılmadığını gördüm. Başakşehir yenilgisine çok üzüldüm. O gece o maça gitmesem ve o ortamı görmesem bugün belki bu noktada olmayabilirdik. Duygun Başkan iyi ki ısrarla beni maça göndermiş.

    G.Saray’a hizmet benim için ibadet


    Ben Galatasaray’a hizmet etmenin bir ibadet olduğunu düşünüyorum ve bunu kalpten yapıyorum. Ben her gittiğim yerde G.Saray’ı herkese sevdiriyorum. Ben asla bu kulübe düşman kazandırmam. Ben ne yapıyorsam Galatasaray menfaatleri için yapıyorum. Benim asıl görevim budur. Ben son nefesime kadar G.Saray için çalışacağım. Zaman zaman hatalarım oluyor. Ama ben onda da camianın sabırlı, hoşgörülü olmasını istiyorum. G.Saray camiası bize sahip çıkmalı.

    Prandelli’ye sahip çıktım

    - BAŞAKŞEHİR maçı sonrasında aslında kafamda Prandelli ile ilgili her şeyi bitirmiştim. Ancak Duygun Başkan haklı olarak “Mali durumu biliyorsun, Prandelli ile gitmeye çalışalım. İkinci bir ödeme yapamayız” dedi. Mecburen Prandelli’ye sahip çıktım. Benim kafamda kaç senedir Hamza Hamzaoğlu vardı. Onun milli takıma geçmesi üzerine Ali Dürüst’e “Fatih hoca çok iyi seçim yapmış ama üzüldüm” dedim.

    Liseli, lisesiz ayrımına inanmıyorum


    Biz Galatasaray çatısı altında ayrım yapmadan bir olmalıyız. Şimdi liseliler ile liseli olmayanlar ayrımı çıkartmaya çalışıyorlar. Ben okulluları çok seviyorum. Hepimiz birlik olursak, üstesinden geleceğimiz hiçbir şey yoktur.

    Saldırmak için hazır bekliyorlardı


    Beşiktaş maçını kaybedebilirdik. Fark 6 puan olsaydı moraller çok bozulacaktı. Ben biliyorum ki, birçok insan hazır bekliyordu saldırmak için. Eğer kaybetseydik, yönetime bize saldırıp eleştireceklerdi. Ama ben futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kimseye konuşma fırsatı vermediler.

    Bazıları kaçarken bazıları kelle koydu


    Mayıs’taki kongreyi konuşmak için şu an erken. İnşallah Dursun Özbek bu göreve soyunur. Mutlu olurum. Dursun Ağabey’e de yakışır. Seçimden önce benim ya da kimin geleceği değil, Galatasaray’ın geleceği önemlidir. Ara dönemde göreve talip olan, Duygun Yarsuvat ve Alp Yalman’ın listesine girenlerin isimleri altın harflerle yazılmalı. Bazıları kaçtı, bazıları kellesini taşın altına koydu.

    “Hamza hocayı oğullarımdan bile sakladım”


    Albayrak, hoca konusunda kimseye sır vermediğini belirtip, “İki oğlum da teknik direktör olarak kimin geleceğini sordu, onlara bile isim vermedim. Ne Karaman da ne de başka bir hoca. Biz Hamza hocadan başka kimse ile görüşmedik” dedi.

    “Kavga ile bir yere varamayız”


    Abdürrahim Albayrak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki çekişmenin bu sene bitmeyeceğini, yarını da olduğunu söyledi. “Kavga ile bir yere varamayız. Deplasman yasağına karşıyım” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Başakşehir Hürriyet Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title