Haberler

Galatasaray Başakşehir (2-2) Maçın Özeti (GS Başakşehir Geniş Özet)

Güncelleme:

Galatasaray 2 Başakşehir 2 maçın geniş özeti ve Spor Toto Süper Lig maçlarından özet görüntüler. Galatasaray Başakşehir engeline takıldı. Maçın büyük bölümünü önde götüren Galatasaray son dakikalarda Başakşehir'in gollerine engel olamadı ve mücadele 2-2 eşitlikle tamamlandı. Maçın geniş özetini izlemek için ilgili bağlantılara tıklamanız yeterli.

14 Mart Cumartesi Galatasaray 2 Başakşehir 2 maç özeti ve golleri. Galatasaray Başekşehir'i Türk Telekom Arena'da ağırladı. İki genç teknik adamı karşı karşıya getiren mücadelede futbol severler müthiş bir mücadele izledi. Galatasaray saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirdi ve peş peşe bulduğu gollerle skoru 2-0 yaptı. Ancak Başakşehir mücadeleyi bırakmadı ve skoru 2-2- yaptı. Maçı geniş özeti ve gollerini izleyebileceğiniz bağlantıları aşağıda bulabilirsiniz.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Galatasaray'ı Başakşehir deplasmanında öne geçiren goller Selçuk ve Umut Bulut'tan geldi. Sarı Kırmızılı ekibin ilk golü 43.dakikada Selçuk İnan'dan gelirken golden 6 dakika sonra sahneye Umut çıktı ve skoru 2-0 yaptı. Başakşehir ekibi ise son dakikalarda Mehmet Batdal ve Cenk Şahin'in gollerile skoru 2-2 yaptı.

MAÇTAN NOTLAR

Başakşehir'de Mossoro, hakemin kararını beğenmeyip Bülent Yıldırım'ı alkışlayınca sarı kart gördü.

51
Soldan ceza sahasına giren Yasin, yerden topa vuruşunu yaptı, Umut Bulut boş kaleye tamamladı ve sarı kırmzılı ekip farkı ikiye çıkardı.
50
GOOOOOOLL Galatasaray Umut Bulut ile farkı ikiye çıkarıyor.
48
İki takım da ikinci yarıya üst üste pas hataları ile başladı.
46
Ve karşılaşmada ikinci yarı başladı.
45
Uzatma anlarında başka bir pozisyon yaşanmadı ve ilk yarıyı Galatasaray Selçuk İnan'ın golü ile 1-0 önde kapattı.
45
Maçta ilk yarıda oynanmayan süre 1 dakika.
43
Sabri'nin sağdan ortasında ceza sahası içerisinde topa harika bir vole vuran Selçuk Galatasaray'ı öne geçiren golü atıyor.
42
GOOOOOOLLLLLLLLL Galatasaray Selçuk'un harika golü ile öne geçiyor.
38
Başakşehir gole bir kez daha çok yaklaştı. Bu sefer sol kanattan gelişen atakta Alpaslan'ın yerden şutunda Muslera topu çıkardı.
36
Galatasaray'da Olcan Adın, Visca'ya yaptığı hareketten sonra sarı kart gördü.
29
Sağdan ceza sahasına giren Umut yerden vuruşunu yaptı ama Volkan topu çıkarttı. Volkan'dan seken topu kontrol eden Yasin topu kaleye göndermek isterken top ofsayt pozisyonundaki Sneijder'e çarptı.
26
Türk Telekom Arena'da 100. maçına çıkan Galatasaray, kaptanı Selçuk İnan'ın golü ile ilk yarıyı önde kapattı.
23
Bu sefer de Başakşehir tehlikeli geldi. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Visca, yerden çok sert bir şekilde şutunu çıkardı, Muslera tehlikeyi engelledi.
21
Galatasaray'da Sabri'nin ortasında Umut Bulut'dan seken topa Yasin vuruş yapamadı ve top Volkan'da kaldı.
19
Topla ceza sahasına giren Visca sert vurdu fakat savunmada Chedjou topa kayarak topu kornere gönderdi.
14
İstanbul Başakşehir'de Ferhat Öztorun kısa süreli sakatlık geçirdi. Durumu iyi.
11
Maç sarı kartlarla devam ediyor. Galatasaray'ın sağ kanadında topa sahip olan Bruma'ya Ferhat'ın yaptığı hareket hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
9
İkinci sarı kart da yine bir kontratak sırasında, bu sefer Başakşehir lehine çalındı. Kartı gören Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder.
7
Ve maçta ilk sarı kart çıkıyor. Kartı gören oyuncu, kontratağa çıkan Galatasaray'da Umut Bulut'a müdahalesinin ardından Başakşehirli Epureanu oldu.
5
Sneijder'in ceza sahası çaprazından sol çizgiye gönderdiği topu alan Olcan, iki rakibini geçerek çizgi üstünden kaleye doğru yaklaştı. İçeri çıkardığı top defanstan sekti ve kalecide kaldı.
4
İlk dakikadaki pozisyondan sonra Galatasaray topa sahip olan takım konumunda.
2
Galatasaray'da en uçtaki Umut Bulut'un arkasında solda Yasin, ortada Sneijder ve sağda Bruma oynuyor.
1
Maç başlar başlamaz İstanbul Başakşehir'in atağı geldi. Sağdan gelen ortada içeride Mossoro topa etkili vuruş yapamadı.
1
Ve maç başladı!
MAÇ ÖNCESİ
Galatasaray ikinci yarıya Tarık ile başlayacak. Oyundan çıkan isim Sabri.
MAÇ ÖNCESİ
Selçuk İnan'ın golünde Burak Yılmaz'ın tepkisi.
MAÇ ÖNCESİ
Türk Telekom Arena'da her şey hazır başlama düdüğü bekleniyor.
MAÇ ÖNCESİ
Takımlar sahaya çıktı, İstiklar Marşı okunmaya başladı.
MAÇ ÖNCESİ
Galatasaray'da Burak Yılmaz ve Hakan Balta sakatlıkları sebebi ile kadroda yok.
MAÇ ÖNCESİ
Başakşehir: Volkan; Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat; Badji, Mahmut; Alpaslan, Mossoro, Visca; Perbet

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Selçuk İnan Umut Bulut Başakşehir Gündem Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title