Haberler

Galatasaray, Barcelona'dan Sandro Ramirez ile Prensipte Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Barcelona'da müthiş bir kariyer yapan 20 yaşındaki santrafor Sandro Ramirez ile prensipte anlaştı.

Geçen sezon Real Madrid'den Jose Rodriguez'i alan Galatasaray'ın bu kez Barcelona'dan ayrılan Sandro Ramirez Castillo'yu transfer etmek istediği ve oyuncuyla prensipte anlaştığı öğrenildi.

3 YILLIĞINA ANLAŞTI İDDİASI

1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen bonservisi bedelsiz olarak bırakılan 20 yaşındaki oyuncu ile Galatasaray'ın 3 yıllığına anlaştığı, İspanyol oyuncunun transfer sezonunun başlamasıyla Türk ekibe imza atacağı iddia edildi.

MÜTHİŞ KARİYER

Barcelona'da 32 maça çıkan 7 gol atıp, 2 de asist yapan genç futbolcu, B Takımı'nda ise 61 karşılaşmada forma giydi. 15 gol, 4 asist ile oynadı. 2 lig şampiyonluğu, 2 Kral Kupası , 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupası, 1 de Dünya Kulüpler Kupası sevinci yaşayan Sandro genç yaşına rağmen Barcelona sayesinde ulaşılması zor bir kariyere imza attı.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Bitik galatasaray:

Ohh bee bu cimbomdan seneyede bir cacık olmayacak :D bu adam genç takımda oynadı 61 maç 15 gol :D :D kesinlikle alması lazım bunlar bunu alsında bizde uzun yıllar daha alay ederiz :D o değilde 61 maçta 15 gol 6 maçta 1 gol anlamına geliyor. Kjaer her 6 maçta 1 gol attığını biliyor muydunuz. Bence cimbom forvete kjaeri alsın boy avantajıda var ahahhaa :D yazık spor :D :D avrupayada gidemezlerse seneye dursun ve adamlarıyla beraber ayva yerler artık ahahhaa :D sen olmasan çekilmez bu lig :D

6
12
yanıtYanıtla
oguz:

44 maçta 2 gol atmış sizin kjaer senin matematik hocanı selamlıyım

yanıt5
yanıt0
eko:

ne dıeyım ıspanya 2 lıgını bıle turkıye 1 lıgıylen kıyaslıyor orda gol atmanın ne kadar zor oldugunu bılmıyorsan futboldan konusup bızlerı futboldann soğutma. . mario gomez ıtalyada 30 macta 7 gol atmıs turkıye lıgınde gol kralıı. . en azından yorum yapmada futboldan anlıyor sansınlar. .

yanıt4
yanıt0
ellidokuz:

ve en az 2 sene avrupa cezası olacak galatasarayla anlaştı öylemi. güldürmeyin beni sabriyle sözleşme uzatın en iyisi.

5
6
yanıtYanıtla
Göktürk YılmazMobil-IOS:

Haberde bahsedilen kadar iyi bir oyuncu olsa kulübü bırakmazdı henüz 20 yaşında

4
0
yanıtYanıtla
Anti FB:

Vuruş tekniği zayıf bir oyuncuya benziyor, aynı yaşta çok daha iyileri alınabilir.

3
0
yanıtYanıtla
yazık:

haber doğrusya galatasaraya, değilse siteye yazık.

3
0
yanıtYanıtla
mehmet korkut:

Pardon fenerbahçe yenecek

0
2
yanıtYanıtla
ali:

yalan :DD

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title