Haberler

Bruma, Galatasaray'ın Kamp Kadrosunda Yok

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, yurt dışı kamp ilk etap çalışmaları için Avusturya'ya gitti ancak Bruma kafilede yer almadı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray, yurt dışı kamp ilk etap çalışmaları için Avusturya'ya gitti. Yeni sezon çalışmalarını 1 Temmuz'da Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanlarla açan Galatasaray, İstanbul etabının ardından bugün sabah saatlerinde Avusturya'nın Windischgarsten şehrine hareket etti.

BRUMA YOK

Milli takımda yer aldığı için izne geç çıkan oyuncular ile 7 Temmuz'da Avusturya kampına katılacağı belirtilen Felipe Melo dışında, menajeriyle birlikte Portekiz'de olan Bruma'nın da kamp kadrosunda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Portekizli oyuncunun La Liga ekipleriyle temas halinde olduğu iddia edildi.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun belirlediği kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor: "Eray İşcan, Alperen Uysal, İsmail Çipe, Alex Telles, Koray Günter, Dany Nounkeu, Yavuzhan Keleşoğlu, Emre Can Coşkun, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Bilal Kısa, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Gündoğan, Sinan Gümüş, Sercan Yıldırım, Berk İsmail Ünsal."

İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK

Öte yandan Galatasaray Avusturya'daki ilk hazırlık maçı oynayacak. Sarı-kırmızılılar 11 Temmuz Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'nin Jihlava takımı ile 14 Temmuz Salı günü ise Avusturya'nın SV Ried takımı ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Avusturya Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

jöntürk:

galatasaray neden avusturyaya gidiyor TÜRK DÜŞMANI avusturyadan başka yer yokmu yoksa TÜRK DÜŞMANLIĞINDA ortaklıklarımı var ????

10
6
yanıtYanıtla
TURQEY:

SU TAKIMDA NASIN 40 45 TANE OYUNCUYU IDARE EDIONUZ BU PARALAR NERDEN GELIO NERE GIDIO BIDE HALA DEFANS ALAMADINIZ PODOLSKI ILE TARAFTARI SERHOS EDIONUZ KARDESIM BOATENGI ALIRSANIZ BIDE ADAM AKILLI SAGLAM DEFANS ALIN 2 TANE SEMIH GIBI KK GOL ATAN ADAMI ALMAIN TURKLER DEFANS YAPAMIO ANLAIN ARTIK ANCA ORTA SAHA YAPIO TAKIMA 2 DEFANS 1 DE KEVIN PRINCE BOATENGI ALIN ZATEN FORVET TMM ONEMLI OLAN FORVETE TOP NSL GELECEK BEYIN BEDAFA HAYVAN GIBI SII YAPIONUZ :::D

4
1
yanıtYanıtla
gs89:

Kamp kadrosundan anlaşılıyo ki bu temizlik yapilacak gibi hepsi deneme amacli göturulmuş

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BENİM SİZDEN TEK RİCAM GALATASARAY HAYRANI OLARAK SİVASSPORDAN ATIF CHEDJOYU ALMADIĞINIZ SÜRECE NE LİGDE NEDE AVRUPADA BAŞARILI OLURUZ BİLGİNİZ OLSUN ATIF BENİM BABAMIN OĞLU DEYİL FAKAT GÖZÜKEN KÖYDE KILAVUZ İSTEMİYO SATIN İŞE YARAMAZ FUTBOLCULARI SİVASSPORA ALIN ATIFI EN AZINDAN LİGİ KURTARIN YOKSA SADECA PODOLSKİ YASİN SNEİJDER BURAKLA HELE HELE SELÇUKLA BU SENE BU LİG BİTMEZ HABERİNİZ OLSUN NE YAPIN YAPIN KAÇ FUTBOLCU VERECEKSENİZ VERİN ATIFI ALIN DIŞARIYA 7 8MİLYON FUTBOLCU ARAYIP PARA VEREC

3
0
yanıtYanıtla
sanli urfali türkmen:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınkorumaciya bir tavsiye:az yi kardesim sen nebicim korumacisin kicini oynatamassin biraz sayifla atik ve cevik ol. yaglarini erit biraz. kardes tavsiyesi kendim ayni meslegi yapiyorum

0
3
yanıtYanıtla
muglali:

Şuraya yazıyorum bu telles düzenli oynatilirsa 3 sene sonra yüksek fiyata hatta gs en pahalı futbolcusu olarak satabiliriz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title