Haberler

Galatasaray'ın Kamp Kadrosu Belli Oldu

Güncelleme:

Galatasaray, sezon öncesi hazırlık kampı için özel bir uçakla Avusturya'ya giderken takımın kamp kadrosu belli oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayan Galatasaray, sezon öncesi hazırlık kampı için özel bir uçakla Avusturya'nın Salzburg kentine hareket etti.

Sarı-kırmızılılar Salzburg'dan kamp yapacağı Windischgarsten bölgesine geçecek. Teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Armindo Bruma, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Nordin Amrabat, Furkan Özçal, Olcan Adın, Sinan Gümüş, Muhammed Alperen Uysal, İsmail Çipe, Hüseyin Altuğ Taş, Berk İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun, Berk Yıldız, Birhan Vatansever, Emre Tosun."

Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolcular Felipe Melo, Aurelien Chedjou ve Fernando Muslera'nın ise kampa daha sonra katılacakları açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Galatasaray Avusturya Salzburg Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title