Haberler

Galatasaray Ata'nın Huzurunda

GALATASARAY'ın 111. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Ankara'da da yapılan etkinliklerle devam etti.

GALATASARAY'ın 111. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Ankara'da da yapılan etkinliklerle devam etti. Galatasaray yönetimi ve çok sayıda Galatasaray taraftarı, bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

Anıtkabir ziyaretine, Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ve Denetim ve Sicil Kurulu Başkanı Celal Emon katıldı. İkinci başkan Cengiz Özyalçın, Ata'nın mozolesine çelenk bıraktı. ve Anıtkabir özel defterini imzaladı. Özyalçın, yazısında "Aziz Atatürk... Galatasaray olarak Türk Milleti'ne bıraktığınız ilke ve hedefler doğrultusunda mücadele etmeyi, yurt içinde ve yurt dışında sarı-kırmızı renklerimizle birlikte Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayı azimle, aşkla, inançla sürdürüyoruz. 'Ben, sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünüze layık sporcular yetiştirmek bizler için 'olmazsa olmaz' niteliğindedir. Bugün hem bunu bir kez daha vurgulamak, hem de zatı alinizin ve aziz şehitlerimizin bize emaneti olan bu vatanı canımız pahasına sahip çıkacağımızı haykırmak için yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımızla birlikte yüce huzurunuzdayız. Ruhunuz şad olsun."

Anıtkabir ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirirken, Galatasaraylı gelin ve damat günün özel görüntülerinden birini oluşturdu. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Galatasaray Anıtkabir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title