Haberler

Galatasaray Antrenörü Taffarel: İnanıyoruz ve Birbirimize Güveniyoruz

Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel, Atletico Madrid maçı öncesi ümitsiz olmadıklarını ifade ederek, "İnanıyoruz ve birbirimize güveniyoruz" dedi.

Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel, Atletico Madrid maçı öncesi ümitsiz olmadıklarını ifade ederek, "İnanıyoruz ve birbirimize güveniyoruz" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın deplasmanda İspanya'nın Atletico Madrid takımı ile yapacakları maç öncesi Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Taffarel, "Güvenimiz olmadan, turistik bir seyahat için buraya geldiğimizi kimse düşünmesin. Buraya inanarak geldik. Burada kazanmak çok zor. Rakibin zorlu olduğu aşikar. Bunun farkındayız ama gruptaki sıralamaya göre matematiksel olarak şansımız var. Neden olmasın? Grubumuz her türlü sonuca açık. İnanıyoruz ve birbirimize güveniyoruz. Bu zamana kadar da ümitsiz olmak için bir sebebimiz yok. Ümitsiz değiliz" diye konuştu.

Brezilyalı çalıştırıcı, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin yarın Madrid'e gelebileceğini ve otelde takımı ziyaret edebileceğini vurgulayarak, "Bu maç için bir hazırlık programımız vardı. Onu uyguluyoruz. Çalışmaya devam edip, en iyisini vermeyi istiyoruz. Yarın yeni hocamız gelip bizimle konuşursa, bu mutlaka bize ekstra bir güç katacaktır" dedi.

İspanyol bir gazetecinin, "İspanyol basınında Atletico Madrid, hücumdaki sorunlarından dolayı eleştiriliyor. Siz nasıl görüyorsunuz?" sorusuna ise Taffarel, "Atletico'nun çok önemli forvet oyuncuları var. Ayrıca duran toplar da en büyük silahlarından biri. Godin çok etkili. Biz en iyi şekilde dersimize çalıştık. Eğer İspanyol basını için Atletico'da gol krizi varsa, umarım bu yarın da devam eder" yanıtını verdi.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera da, karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi:

"Atletico, baskılı oynayan, topa sahip olmayı seven, top çalan, kişisel becerileri yüksek futbolculara sahip bir takım. Üstelik evinde oynayacak. İstanbul'da bunların acısını çektik. Umarım yarın bizim için daha iyi olur. Eğer Şampiyonlar Ligi rüyasına devam etmek istiyorsak en iyi şekilde Atletico'ya göğüs gerip, buradan galibiyet almaya çalışmalıyız."

Galatasaray'ın İspanyol oyuncusu Jose Rodriguez ise "Ligde aldığımız beraberlik ve teknik direktörlük değişikliğiyle zor bir hafta geçirdik. Yarın kazanmak bizim için önemli olacak" ifadesini kullandı.

Eski takımı Real Madrid'in Barcelona'ya 4-0 mağlup olmasıyla ilgili bir soruya da Rodriguez, "Yarın yaşam maçımız var. Real Madrid sorusunun benim için anlamı yok. O yüzden cevaplamayacağım" yanıtını verdi.

Bu arada basın toplantısında İspanyolca-Türkçe tercümanın Muslera ve Rodriguez'in açıklamalarını çok kısa ve yanlış bir şekilde Türkçe'ye çevirmesi basın mensupları tarafından tepki gördü.

GALATASARAY, ATLETICO MADRİD MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Galatasaray, Vicente Calderon Stadı'nda yaptığı antrenmana Atletico Madrid maçının hazırlıklarını tamamladı. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık yapılan idmanın başında Taffarel, saha içinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. İdmanın basına açık bölümünde futbolcular, topla birlikte ısınma çalışmaları gerçekleştirdi. - Madrid

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cláudio Taffarel Vicente Calderon Atletico Madrid Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title