Haberler

Galatasaraylı Semih Kaya'nın Durumu İyi

Güncelleme:

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Galatasaraylı Semih Kaya'nın MR'ı temiz çıktı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de dün Çaykur Rizespor ile yaptığı maçın son bölümünde başına aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkmak durumunda kalan Semih Kaya'dan iyi haber geldi.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, maçın 83. dakikasında oyundan çıkmak durumunda kalan Semih'in ilk kontrolleri soyunma odasında yapıldı ve başının arka bölümünde yer alan açılma nedeniyle de 4 dikiş atıldı.

DOĞRUDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Rize'den boyunlukla İstanbul'a gelen milli oyuncunun direkt olarak hastaneye götürüldüğü aktarılırken, çekilen kafa ve boyun MR'larının temiz çıktığı ifade edildi.

Öte yandan, Çaykur Rizespor maçında sakatlık yaşayan Selçuk İnan ve Hakan Kadir Balta'nın MR'larının ise gün içinde çekileceği bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

şükrü:

bir zamanlar adı man. united ile anılırdı bu adamın her zmanda şavaşçı olmuştur ama sakatlık peşini bir türlü bırakmıyor adam napsın saçma sapan eleştirmeyin adamı eleştilecek biri varsa hayvanca oynayıp sakatlanmasına neden olan kweuke midir ne haltsa onu eleştrin. . . geçmiş olsun diliyoruz semihe.

0
0
yanıtYanıtla
hasan bas:

Sabri semih Burak ve umut un oynadığı takımdan hayır gelmez

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title