Haberler

    Galatasaray'a Löw'den Kötü Haber

    Güncelleme:

    Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbah, teknik direktör Joachim Löw'den övgüyle bahsetti.

    Almanya, teknik direktör Joachim Löw'den memnun. Dünya Kupası'nda Cezayir ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek Almanya'da federasyon, turnuvadan önce Löw'ün sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatmıştı.

    Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbach da kritik maç öncesi yaptığı açıklamada, Dünya Kupası'nda alınacak sonucun Löw'ün takımdaki geleceğini etkilemeyeceğini belirtti. Niersbach ''Löw ile başarmak istediğimiz daha çok şey var. Sözleşmeyi maç sonuçlarına göre yapmadık. Eskiden alınan sonuçlar daha belirleyiciydi ancak geldiğimiz noktaya bakılırsa takımın oynadığı oyundan memnunuz" diye konuştu.

    Joachim Löw, antrenörlüğünü yaptığı teknik direktör Jürgen Klinsmann'ın görevini bırakmasıyla 2006 yılında Almanya'nın başına geçmişti. Löw'ün yönetimindeki Almanya euro 2008'de finale yükselirken, 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’na yarı finalde veda etmişti.

    Ntvspor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Cezayir Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title