Haberler

    Galatasaray Oumar Niasse için Everton ile Anlaştı

    Güncelleme:

    Galatasaray, bir dönem Hamza Hamzaoğlu'nun da çok istediği Everton'ın forvet oyuncusu Oumar Niasse'ın transferi konusunda kulübüyle anlaşma sağladı.

    Hücum hattını iki forvetle birden takviye etmeye karar veren Galatasaray'da, Oumar Niasse ismi iyiden iyiye ağırlık kazandı.

    Sarı-Kırmızılılar, geçtiğimiz sezon devre arasında Everton'a transfer olan, ancak İngiltere'de aradığını bulamayan Senegalli forvetle her konuda anlaşma sağladı.

    ADA'YA ÇIKARMA YAPILACAK

    Fanatik gazetesinin haberine göre; kulübü Everton'ı da ikna etmeyi başaran Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki hafta Ada'ya son bir çıkarma yaparak, anlaşmayı resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre, Everton satın alma opsiyonunu Galatasaray'a vermeyecek. Bunun sebebi, İngiliz kulübünün bu transfer için tam 18 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş olması. Oyuncunun 1 yıllık kiralanması için ise Everton'a bir miktar para ödenecek.

    HAMZA HOCA ÇOK İSTEMİŞTİ

    Geçen sezon Niasse'ı, Galatasaray'ın o dönemki teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu çok istemiş, ancak aldıramamıştı. Eğer resmi imzalar atılırsa, bu transfer gecikmeli de olsa gerçekleşmiş olacak. Niasse, bir önceki kulübü Lokomotiv Moskova'ya, Akhisar'dan 5.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title