Haberler

    Sneijder'in Menajeri: Bu Cezayı Kabul Etmiyoruz

    Güncelleme:

    Sneijder'in menajeri Guido Albers, "Ceza tebligatı henüz bize gelmedi, elimizdeki sözleşmede böyle bir talimat yok. Bu cezayı kabul etmiyoruz." dedi.

    Galatasaray, geçtiğimiz sezon yediği kart cezaları ve bu sezon açılışı kapsamında yapılan kampa izinsiz olarak gelmediği gerekçesiyle oyuncusu Wesley Sneijder'e uyarı ve 2,3 milyon euro para cezası vermişti.

    "SÖZLEŞMEDE BÖYLE BİR TALİMAT YOK"

    Konuya ilişkin BİPSpor'a açıklamalarda bulunan Holllandalı oyuncunun menajeri Guido Albers, "Cezanın tamamının yazılı disiplin talimatnamesinde olması lazım. Ceza tebligatı henüz bize gelmedi. Elimizdeki sözleşmede böyle bir talimat yok.

    "GALATASARAY'I ANLAMAK ZOR"

    Kabul etmiyoruz. Bize ne istendiği açık açık söylenmeli. Gitmeli miyiz, bizden indirim mi isteniyor yoksa kalmamız mı isteniyor. Ekim ayında sözleşme uzattık. O günkü davranışlarla bugünkü davranışlar farklı. Anlamak zor" ifadelerini kullanarak kulübün tutarsız bir tutumda oluduğuna dikkat çekti.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    şampiyon beşiktaş bey diyeceksiniz:

    beter olun conconlar hahahaa size daha nahhhh şampiyonluk fenevbostana da nahhh şampiyonluk sizi ikiz dingiller sizii

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title