Haberler

Galatasaray: 4 Eskişehir: 2 Maçın Tüm Golleri (GS ESK Video Özet)

Güncelleme:

GS 4 Eskişehir 2 maç özeti ve golleri. Galatasaray ile Eskişehirspor Zİraat Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen mücadelede Galatasaray karşılaşmadan 4-2 ayrılan taraf oldu. Galatasaray Eskişehirspor maçının özeti ve gollerini izleyebileceğiniz ilgili video bağlantılarını haberimizde bulabilirsiniz.

GS Eskişehir maç özeti ve golleri. Galatasaray ile Eskişehirspor Zİraat Türkiye Kupası mücadelesinde karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen mücadelede Galatasaray karşılaşmadan 4-2 ayrılan taraf oldu. Galatasaray yeni hocasına bu galibiyetle hoşgeldin hediyesi vermiş oldu. Galatasaray'ın golleri Selçuk İnana (2), Umut ve Bruma'dan geldi. Eskişehirspor'un golleri ise Serdar Özkan ve Erkut Şentürk'ten geldi. GS Eskişehir maçının özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz.

90'
Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.
90'
Galatasaray cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emre Çolak oyundan alınırken yerine Yekta Kurtuluş oyuna dahil oluyor.
89'
GOOOLL!! Galatasaray, Umut Bulut ile farkı ikiye çıkartıyor. Emre Çolak'ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Umut Bulut sağ köşeye doğru sert vuruyor ve topu filelerle buluşturuyor.
88'
Savunma arasına atılan pasa hareketlenen Rogelio Mori sol çaprazdan ceza sahasına girerek son çizgiye iniyor ve topu sağ taraına çekerek pasını penaltı noktasına hareketlenen Serdar Özkan'a doğru gönderiyor. Serdar müsait pozisyonda vurmak istiyor ancak vuruşu çok cılız kalıyor ve kaleci Sinan Bolat uzanarak topa sahip oluyor.
86'
Galatasaray'da Emre Çolak, rakibi Serdar Özkan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
84'
Bruma, golden sonra formasını çıkarttığı gerekçesi ile sarı kart görüyor.
83'
GOOOLL!! Galatasaray, Bruma ile öne geçiyor. Sağ çaprazdan şık çalımlarla ceza alanına giren Sabri son çizgiye inerek ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Savunmanın kafa ile karşıladığı top ceza yayı gerisinde Selçuk'da kalıyor. Selçuk gelişine vuruyor ancak savunmadan seken top sağ çaprazda Bruma'nun önünde kalıyor. Bruma topu sol tarafa çekerek vuruşunu yapıyor ve sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
81'
Sol kanattan gelişen atakta Alex Telles son çizgiye inerek ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Sinan Ören çıkıyor ve topa sahip oluyor.
79'
Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
77'
Emre Çolak'ın pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Bruma sağ ayağı ile sert vuruyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
76'
Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma topu kafa ile karşılıyor.
75'
Eskişehirspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Erkut Şentürk oyundan alınırken yerine Ibrahim Sissoko oyuna dahil oluyor.
74'
Eskişehirspor kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
72'
Galatasaray bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor.
70'
Ceza yayının üzerinde topla buluşan Andaç Güleryüz bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Sinan Bolat üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.
69'
Galatasaray cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Olcan Adın oyundan alınırken yerine Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.
68'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Serdar Özkan ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma topu kafa ile karşılıyor.
65'
Ev sahibi Galatasaray on kişi kaldıktan sonra konuk ekip Eskişehirspor topa daha fazla sahip olan takım konumunda bulunuyor.
63'
Savunma arkasına atılan havadan uzun pasa altıpas alanı içerisinde kaleci Sinan Bolat ile birlikte yükselen Rogelio Mori kafa vuruşunu yapıyor ancak hakem Ali Palabıyık, Mori'nin Sinan'a faul yaptığını işaret ediyor.
61'
GOOOLL!! Eskişehirspor, Erkut Şentürk ile eşitliği yakalıyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Erkut Şentürk ceza sahasına giriyor ve topu sol tarafına çekerek sol ayağı ile vuruyor. Savunmaya çarpan top yükseklik kazanıyor ve sol köşeden filelerle buluşuyor.
59'
Savunma arasına atılan pası ceza sahası içi sağ çaprazında kontrol eden Birol Parlak rakibini geçerek ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
57'
Sarı kırmızılılarda Aurelien Chedjou yaptığı itirazlar sonrasında sarı kart görüyor.
56'
Galatasaray'da Felipe Melo, rakibi Raheem Lawal'a yaptığı sert faul sonrasında ikinci sarı kartı görüyor ve kırmızı kart ile oyundan ihraç ediliyor.
54'
Sol kanattan gelişen atakta Alex Telles ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Sinan Ören çıkıyor ve topu kontrol ediyor.
52'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Selçuk ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada savunma ile birlikte topa yükselen Umut kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin yanından dışarı gidiyor.
49'
Konuk ekip Eskişehirspor kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.
47'
Galatasaray gole çok yaklaştı. Sol kanatta topla birlikte hareketlenen Telles son çizgiye inerek ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Bruma atlıpas sağ çaprazından vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
46'
Eskişehirspor cephesinde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Mirkan ve Semih Güler oyundan alınırken yerlerine Rogelio Mori ve Sezgin Coşkun oyuna dahil oluyor.
46'
Galatasaray cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Goran Pandev oyundan alınırken yerine Bruma oyuna dahil oluyor.
46'
Müsabakanın ikinci yarısı Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
45'
Hakem Ali Palabıyık ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
45'
Ceza yayının sol çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Serdar Özkan uzun pasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak bu noktada topla buluşan Erkut Şentürk'ün pozisyonu ofsayt.
42'
İlk yarının son bölümüne girilirken karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
40'
Pandev'in pasında ceza yayı sağ tarafında topla buluşan Umut yerden kaleyi düşünüyor ancak kaleci Sinan Ören sol köşeye uzanarak gole izin vermiyor.
39'
Ceza yayının sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Olcan doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
37'
Galatasaray'da Emre Çolak, rakibi Kaan Kanak'ın müdahalesi ile yerde kalıyor ve pozisyon sonrasında Kaan Kanak sarı kart görüyor.
36'
GOOOLL!! Selçuk İnan, penaltı vuruşunu sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor ve Galatasaray'ı öne geçiriyor.
36'
Penaltı vuruşu için topun başına Selçuk İnan geçiyor.
34'
Melo'nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Pandev rakibi Semih Güler'in müdahalesi ile yerde kalıyor ve hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösteriyor.
33'
Eskişehirspor'da Goran Causic, rakibi Melo'yu sert bir faulle durduruyor ve pozisyon sonrasında hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
33'
Orta alan mücadelesinde Semih Güler, rakibi Umut'a faul yapıyor ve pozisyon sonrasında sarı kart görüyor.
31'
Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Galatasaray'ın topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
29'
Sağ kanattan gelişen atakta Sabri ortasını ceza alanı içi sağ tarafına doğru gönderiyor. Bu noktada topa yükselen Umut kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Sinan Ören üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.
27'
Ceza sahası sağ çaprazına doğru hareketlenen Emre Çolak ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada topa yükselen Olcan kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Sinan Ören sağ köşeye uzanarak topu kontrol ediyor.
25'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Olcan ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Kaleci Sinan Ören'in tek yumruğundan sonra boşta kalan topu savunma son anda uzaklaştırıyor.
24'
Sağ kanattan topla birlikte hareketlenen Sabri yerden ortasını yapıyor ancak top savunmanın müdahalesi ile dışarı gidiyor.
22'
Ceza yayının sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Serdar Özkan doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Sinan Bolat üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.
20'
Ev sahibi Galatasaray kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
18'
Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Birol Parlak ortasını ceza alanına doğru gönderiyor ancak savunmada Sabri topu karşılıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
16'
Galatasaray'da Melo rakibi Birol'a yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.
15'
GOOOLL!! Galatasaray, Selçuk İnan ile beraberliği yakalıyor. Ceza yayının sağ tarafından kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan doğrudan kaleyi düşünüyor ve barajı aşan top kaleci Sinan'ın müdahalesine rağmen sağ köşeden filelerle buluşuyor.
12'
Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
10'
Ceza yayının sol çaprazına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Serdar Özkan doğrudan kaleyi düşünüyor. Barajı aşan topu kaleci Sinan Bolat sol köşeye uzanarak kontrol ediyor.
7'
Penaltı kaçıyor. Goran Pandev'in vuruşunda kaleci Sinan Ören topu sağ köşeden çıkartıyor ve ikinci hamlede topu kontrol ediyor.
7'
Penaltı vuruşu için topun başına Goran Pandev geçiyor.
6'
Melo'nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Emre ortasını altıpas alanına göndermek istiyor ancak savunmada Semih Güler topu elle kesiyor ve hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösteriyor.
5'
GOOOLL!! Eskişehirspor, Serdar Özkan ile öne geçiyor. Ceza yayının sol tarafından kullanılan serbest vuruşta Serdar Özkan doğrudan kaleyi düşünüyor ve barajı geçen top sağ köşeden filelerle buluşuyor.
4'
Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Andaç Güleryüz ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
2'
Umut'un pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Emre Çolak topuk pasını arkasından hareketlenen Sabri'ye gönderiyor. Sabri son çizgiye inerek yerden ortasını gönderiyor ancak savunma topu karşılıyor.
2'
Galatasaray'da Semih Kaya kısa süreli sakatlık geçiriyor.
1'
Müsabaka Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.
-
Galatasaray'ın çiçeği burnunda hocası Hamza Hamzaoğlu ilk maçına çıkıyor.
-
Eskişehirspor'da sakatlığı bulunan Jerry Akaminko, Özgür Çek, Ömer Şişmanoğlu, Hürriyet Güçer ve antreman eksikliği bulunan Diego Angelo bu akşam takımlarını yalnız bırakacak.
-
Galatasaray'da sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili'nin yanı sıra antreman eksikliği bulunan Aydın Yılmaz forma giyemeyecek.
-
Ev sahibi Galatasaray bu sezon TT Arena'da oynadığı son 3 lig maçının ikisini galibiyetle tamamlarken konuk ekip Eskişehirspor ise depasmanda oynadığı son 3 lig maçında galibiyet yüzü göremedi.
-
Bu sezon ilk kez 13 Eylül 2014'de lig maçında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde Telekom Arena'da gol sesi çıkmamıştı.
-
İki ekip arasında oynanan son 10 müsabaka'nın 5'i Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlanırken 5 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Galatasaray'ın attığı 14 gole karşılık Eskişehirspor ise kaydettiği 4 gol ile cevap verdi.
-
Galatasaray ve Eskişehirspor'un gruptaki diğer rakipleri ise Diyarbakır BŞB ve FBM Makina Balçova Yaşamspor.
-
Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.
-
Ziraat Türkiye Kupası Grup Elemeleri G Grubu 1. hafta maçında Galatasaray ile Eskişehirspor karşı karşıya geliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Kupası Eskişehirspor Serdar Özkan Galatasaray Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title