Haberler

    Galatasaray Eski Başkan Adayı Özdoğan: Galatasaray 2 Yıl Avrupa'ya Gidemez

    Güncelleme:

    Galatasaray eski başkan adayı Ahmet Özdoğan, Mayıs ayı sonunda 60 milyon artıya geçmemiz gerekiyor. Yaklaşık 95 milyon Euro zarar var. UEFA, bu zararla seni Avrupa'ya yollamaz." dedi.

    Galatasaray Kulübü'nün eski başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, Sabah'a konuştu ve kulübün 2017-2018 sezonunda da Avrupa'ya gidemeyeceğini iddia etti.

    Özdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

    "Mayıs ayı sonunda 60 milyon artıya geçmemiz gerekiyor. Diyelim ki bunu yaptık. Sayın Başkan çıkıp dedi ki: 'Ben bunu sıfırlayacağım.' Yaklaşık 95 milyon Euro zarar ortada. UEFA da bu 95 milyon Euro'luk zararla seni bir sonraki sezon Avrupa'ya yollamaz. Avrupa'ya gidemediğin zaman kombine satışı yapamıyorsun, para gelmiyor. 2018 yılında Galatasaray A grubu hisse senedinin hiçbir değeri kalmaz. Bu, şu demek; sermaye piyasası kurulu 5 yıl üst üste zarar eden şirketlere der ki; 'Arkadaş sen 5 yıl zarar ediyorsun. Yönetim zaafiyetin var.' Artık bundan sonra A ve B denilen arkadaşlar da benim tarafımdan atanacak. Galatasaray kendisinin dışındaki başka insanlar tarafından yönetilmeye başlanacak. O zaman ne olacak? Herhangi bir başka takımı tutan insan da G.Saray'ı yönetebilir. Bu risk 2018'de yaşanabilir. Gelecek yıl da zarar olursa sana 'Güle güle' derler!"

    "UEFA, SERDAR'A NE DİYECEK!"

    Ahmet Özdoğan, Serdar Aziz transferini de eleştirdi: "Serdar için gönderilen 3 futbolcuya ödediğin para 2.1 milyon Euro... Serdar'a 4.5 milyon Euro bonservis verildi. 4 yıllık sözleşmeden alacağı para 8 milyon Euro... Gidenlerin 2.1'ini düştüğü zaman 10.4 milyon Euro. Sen bu futbolcuya yatırım yaptın ve bu senin bakiyene eksi olarak geçti. Bu durumda Serdar Aziz transferini nasıl izah edeceksin? UEFA diyecek ki "Sen zaten zarardasın ve zarar etmeye devam ediyorsun. Serdar Aziz'in futbolculuğunu tartışmıyorum. Ben Galatasaray'ın bilançosuna bakıyorum."

    "TEKNİK DİREKTÖRÜN BELLİ DEĞİL!"

    Özdoğan, yönetimin teknik direktör bulamadığını hatırlattı ve şöyle konuştu: "1 Temmuz'da sezonu açıyorsun. 3 gün kala teknik direktörün yok. Bir takımın en önemli dönemi sezon başıdır ama hoca yok! Siz takımın planlamasını sezon öncesinde yapmazsanız, bütün sezon bunun cezasını çekersiniz. Niye hocanı açıklamıyorsun? Riekerink de olsa teknik direktörüm budur diyecektin!"

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Ahmet Özdoğan Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    VEDAT:

    OLSUN FRANSIZCA KONUŞUP ŞARAP İÇERSİNİZ MONŞERLER

    5
    4
    yanıtYanıtla
    FUTBOLSEVER:

    Laf üreteceğine proje üret. Madem önemli noktalara gelmişsiniz, karşığını da takıma verin. masada masal okumakla olmuyor. Bütçe yönetmek, geliştirmek ve pekiştirmek kolay mı?Lütfen ülkemiz ve milletimiz adına pozitif yaklaşalım hocam.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    cimboom:

    bu adam başkanlık seçimine girmişti ve sıfıra yakın oy almıştı. . sormak lazım ''sen çok iyi biliyosunda niye seçimi kaybettin ve senin kurtuluş reçeten niye yok. . ?. . bülbül gibi şakıyor ve medyada adı geçsin egosunu tatmin etsin derdi o. . '' cimbomu batıran ünal aysala toz kondurmuyor, 42 oyuncusu var ünalın aldığı oyuncuklar. . laf değil bilgin varsa çözümü söyle. .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Mehmet Selçuk:

    Adam haklı, GS nin ayranı yok içmeye Serdar''a verdi 4. 5 milyon, sonuçlarına katlanacaklar. Basında her gün bomba patlatıyorlar, taraftar da gerçek sanıyor, klüp batmış kimsenin umurunda değil.

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title