Haberler

Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın: Futbolcuları Ben mi Sakatladım

Eskişehirspor-galatasaray maçı sonrasında Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eskişehirspor-galatasaray maçı sonrasında Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eskişehirspor'un ligde kalacağına inandıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan şöyle dedi:

"İçinde bulunduğumuz durum ve haftalardan beri süre gelen bir galibiyete hasret bugün Galatasaray karşısında güzel bir oyunla hak ettiğimiz bir 3 puanı aldığımıza inanıyorum. Ama stresin getirdiği olaylardan dolayı futbolcularımızın öne geçtikten sonra bile heyecandan top kaptırmaları, yine basit goller yememiz onları da yaşadık, ama ben bugün bir şeylerin değiştiğine inanıyorum. İnşallah 7 haftamız kaldı. Bu sene hak etiğimiz yerde değiliz, kötü bir sezon geçirdik ama bu takım ligde kalacak. Buna inanıyoruz. Taraftarıma, futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Sayın valime teşekkür ediyorum. Sağolsun bizi yalnız bırakmıyor. Bugün hepimiz mutluyuz. Camiamıza hayırlı olsun."

Mesut Hoşcan şehit haberlerine çok üzüldüklerini belirterek, "Sevincimiz kursağımızda kaldı, şehitlerimiz var. Bundan dolayı çok üzgünüm. Sevinemedik. Teröre lanet olsun diyoruz. Teröre hayır diyoruz. Bir an önce bu terörün bitmesini diliyorum" diye konuştu.

HAKEM HATALARINDAN EN ÇOK BİZ PUAN KAYBETTİK

Hoşcan, bir gazetecinin hakem hataları ilgili sorusuna ise "Bu sene bunları çok konuştuk, çok tartıştık. Hakem hatalarından dolayı en çok puan kaybeden takım Eskişehirspor. Geçen biz bunun çalışmalarını yaptık. CD'lerini hazırladık. Samet hoca geldikten sonraki olaylardan en az 16 puan gözüküyor. Ama maalesef bunlar olmasın derken oluyor" yanıtını verdi.

ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın da konuşmasına "Şehit haberleriyle sarsıldık" diyerek başladı. Aldıkları yenilgi nedeniyle de Galatasaray taraftarlarından özür dilediğini belirten Özyalçın şöyle konuştu:

"Bugünkü sonuç için bir şey söylemek isterim. Birincisi tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum. İkincisi Eskişehirspor'a da bugünkü güzel oyunlarından ve de bu kadar güzel oynamalarına rağmen ligdeki konumlarının kendileriyle eşdeğer olmadığını söylemek isterim. Bunun dışında bir şey dikkatimi çekti; bizim puan kaybettiğimiz maçlar genellikle ligin dip sıralarında yer almış takımlar. Eskişehirspor kendi sahasında 4 maç yapacak. Önümüzdek hafta deplasmandalar. Sevgili başkanla oturup konuştuk. Soru sordum, maç öncesi değerlendirmeler yaptık. Maç sonrası değerlendirmeler yaptık. Tabi bir Galatasaraylı olarak Galatasaray'ın bugünkü sonucundan memnun olmamı beklemesinler. O nedenle ben tekrar söylüyorum, tüm Galatasaray taraftarlarımıza, Galatasaray'a sevgi dolu yüreklerini bağlamış kişilere bir yönetici olarak ne söyleyebilirim, sadece özrümü söylemek isterim."

TAKIMIN FORVETİ YOK, 3 GOL ATIYOR

Cengiz Özyalçın bir basın mensubunun sorusuna soru ile karşılık vererek şu ifadeleri kullandı:

"Sence Galasataray'ın yönetimi ile ilgili eksiklik nedir? Taşın altına elini koymak mı? Galatasaray'ı UEFA kriterlerine karşı mücadele edip düzlüğe çıkarmak mı hata, değil. Bir kulp aramak için söylemiyorum. Galatasaray'ın takımı 6 tane 7 tane eksikten oluşuyor bugün. Takımın iskeleti yok. Omurgası eksik. Ama sırtında taşıyacakları bir Galatasaray forması var. Ben onun ayrıcalığını düşünüyorum. Sıkıntım bu. Olabilir, biri gider öbürü gelebilir. Eksik olabilir. Sabri yok, Sneijder yok, Selçuk yok, Hamit kronik, Burak zaten gitmiş. Takımın forveti yok. Neyle gol atacak. 3 tane gol atıyor Eskişehir'de."

ULUSAL MAÇTA SAKATLANDI

Özyalçın, bir basın mensubunun 'Yönetimin hatası yok mu?' şeklindeki sorusu üzerine, "Ben mi sakatladım, kim sakatladı? Ulusal maçta sakatlandı Sneijder. Sen nasıl gazetecisin bağışla beni. Ulusal milli maçta sakatlanan Hakan'ı ben mi sakatladım? Hakan yok. Takımın orta direği yok. Orta sahasında iki tane adam yok. Ama ben bütün bunlara mazeret ve kılıf aramıyorum. Önce sevgili Eskişehirspor'u tebrik ediyorum ve Galatasaray'ın bütün bu sıkıntılara rağmen bugünkü sonuç için bütün Galatasaraylılardan özür diliyorum" diye konuştu.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Mesut Hoşcan Galatasaray Spor Haberler

title