Haberler

Galada Kahkaha Dörtnala Başladı!

Güncelleme:

BKM'nin sezonun son iddialı filmi, Ata Demirer ve Demet Akbağ'lı "Niyazi Gül Dörtnala" nın galası önceki akşam İstanbul Kanyon Cinemaximum sinemalarında gerçekleşti.

Galaya İzmir magazin basını, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonu ile katıldı.

Hakan Algül'ün yönettiği filmde Ata Demirer ve Demet Akbağ ile Şebnem Bozoklu ve Levent Ülgen'in başrolü paylaştığı ekibe Kevork Malikyan, Ayşenil Şamlıoğlu, Ferit Kaya, Tolga Coşkun, Şevket Çapkınoğlu, Kıvanç Baran Arslan, Erol Aksoy, Server Mutlu eşlik ediyor!

Filmin galasına oyuncu, manken, cemiyet, iş ve televizyon dünyasının ünlü isimleri adeta akın etti. Sinemanın tüm salonları doldu, kimi seyirci filmi basamaklarda izledi.

"Niyazi Gül Dörtnala"nın kırmızı halı seramonisinden Ayten Kaçar, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Nevra Serezli, Şebnem&Celal&Ceylan Çapa, Halil Sezai, Betül Demir, Ezgi Mola, Oğulcan Kırca&Ayça Erturan, Çiğdem Tunç, Salih Kalyon, Mahir İpek, Metin Keçeci, Şencan Güleryüz&Seda Akman, Yosi Mizrahi, Metin Uca, Pelin Çini, Hakan Peker, Murat Serezli, Sibel Tüzün, Sedef İybar, Begüm Birgören, Aslı Ekşioğlu, Çağlar Ertuğrul, Alper Saldıran, Murat Başoğlu&Hande Bermek, Sermiyan Midyat, Tuğba Ünsal, Yonca Evcimik, Sinem Güven, Hayko Cepkin Gupse Özay, Barış Arduç, Naz Elmas, Bora Gencer, Tarık Ünlüoğlu&Gülenay Kalkan, İsmail İncekara, Pakize Suda, Nadir Sarıbacak, Ayberk Atilla, Yüksel Aytuğ, Caner Özyurtlu, Neşe Sayles, Burak Kut, Berk Oktay, Gökçe Yanardağ, Şebnem Burcuoğlu, Gökçe Bahadır, Enis Arıkan gibi bir çok ünlü isim geçti.

Film gösteriminden önce basının karşısına çıkan oyuncular, Niyazi Gül'ün komik hikayesini, çok keyifli bir ekiple beyazperdeye aktardıklarını söyledi. Filmin yazarları Vedat Özdemiroğlu, Öğünç Ersöz, Cihan Ceylan ve Ata Demirer, yönetmen Hakan Algül böyle bir ekiple bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

2015 YAZI NEŞELİ BAŞLAYACAK!

Gala izleyicisi, gösterim boyunca filmin komedisine kahkahalarla yetinmeyip alkışlarla da eşlik etti. Finalde, tüm salonlardaki seyirciler dakikalarca ayakta alkışlayarak tempo tuttu. Filmin hayvan sevgisi teması da seyircilerden ayrıca tebrik aldı. Gala seyircisi ailecek izlenecek bir film yorumunu yaptı. Ortak görüş, geç gelen yazın, filmle neşe içinde karşılanacağı oldu.

Bkm Film yapımı "Niyazi Gül DörtNala" 8 Mayıs'da seyirci ile buluşucak.


Filmin Konusu:

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye'nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini arar. Belalı aşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi'nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır. Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akbağ Ata Demirer Cinemaximum İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title