Haberler

Gaib'ten Vali Yerlikaya'ya Ziyaret

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Yönetimi, Gaziantep Valiliği görevine yeni atanan Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek ihracatın arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Yönetimi, Gaziantep Valiliği görevine yeni atanan Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret ederek ihracatın arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan, GAİB Genel Sekreteri Fatih Yumuş ve Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün'ün katıldığı ziyarette Başkan Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin Türkiye'nin önde gelen ihracatçı birliklerinden birisi olduğunu ifade ederek Türkiye'nin ürettiği bir çok ürünün dünyanın bir çok ülkesine ihracatında önemli rol oynadığını ifade etti. Gaziantep'in Ortadoğu için önemli bir sanayi ve ticaret merkezi olduğuna da dikkat çeken GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, hedeflerinin 2023 vizyonunu yakalamak olduğunu da sözlerine ekledi.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan ise Gaziantep'in dünyadaki en önemli halı üretimini elinde tuttuğunu ifade ederek sektörün her yönden geliştiğini belirterek yapılan halı ihracatı hakkında bilgiler verdi.

Vali Yerlikaya Gaziantep'te göreve başlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek GAİB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Valiliği Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title