Haberler

Gaib'den, İpekyolu Bölge Müdürlüğüne Araç Desteği

Güncelleme:

GAİB tarafından, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İpekyolu Bölge Müdürlüğüne tahsis edilmek üzere alınan araçların teslimi için tören düzenlendi.


Habur'da bulunan İpekyolu Bölge Müdürlüğü personellerinin ulaşımında kullanılmak üzere GAİB tarafından alımı yapılan tam donanımlı iki servis otobüsünün teslim töreni, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin katılımıyla gerçekleştirildi.

GAİB'de düzenlenen araç teslim törenine, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Ham Maddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Fikret Erol ve İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Tuncay Bayraktar katıldılar.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, araç teslim töreninde yaptığı konuşmada, Habur Sınır Kapısında görev yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı personellerinin evlerine gidiş dönüşlerinde daha sağlıklı ve güvenli bir yolculuk yapmaları için iki adet tam donanımlı servis otobüsünü onların hizmetine sunduklarını söyledi.

Çıkmaz, GAİB tarafından ihale usulü alımı yapılan yeni servis araçları ile sınır kapısında personel ulaşım sıkıntısından kaynaklanan yığılmalarında minimum seviyeye düşmesini beklediklerini ifade etti.

Yeni servis araçlarının gümrük personeline hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Çıkmaz,"Araçların sigorta ve kasko gibi tüm işlemlerini yaptırdık. Buradan Habur'a kadar gidecek kadar akaryakıtlarını da doldurduk. Şu an hizmete eksiksiz olarak hazırlar. Biz burada Gaziantep'in farkını bir kez daha ortaya koyduk. Sayın Bakan Yardımcımız Fatih Metin, törenimize katılarak bizlere şeref verdi, kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise İpekyolu Bölge Müdürlüğüne tahsis edilen yeni servis araçları için GAİB Başkanlar Kuruluna ve üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Metin," Gaziantepli sanayicilerimizle gerçekleştirmek istediğimiz bir istişare toplantımız vardı. Personellerimize GAİB tarafından tahsis edilen yeni servis araçlarının teslim törenine katılmak için buraya gelmiş olmamız, bu toplantımızı yapmamıza da vesile oldu" dedi.

Konuşmaların ardından GAİB ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı arasında araçların teslimi konusunda protokol imzalandı. Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in içine binerek kontrol ettiği yeni servis araçları daha sonra yeni görev yerlerine yolcu edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Fatih Metin Gaziantep İpekyolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title