Haberler

Gaib, 2015'de Yeni Pazarlara Yoğunlaşacak

GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz: "Bu yıl Afrika ve Güney Amerika pazarlarının yanı sıra Rusya ve Uzakdoğu pazarlarında da etkin olmaya devam edeceğiz"

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, 2015'te yeni pazar arayışlarının süreceğini belirterek "Bu yıl Afrika ve Güney Amerika pazarları yanı sıra Rusya ve Uzakdoğu pazarlarında da etkin olmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Çıkmaz'ı makamında ziyaret ederek 2014 yılı verileri ve 2015 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

Çıkmaz, 2014'ün ihracatçılar için verimli bir yıl olduğunu, 2015 için de önemli hedefler koyduklarını belirtti.

Tanıtıma büyük önem verileceğini ifade eden Çıkmaz, yıl içerisinde uluslararası fuarların yanında tanıtım grupları ve Urge projeleriyle de seçilen pilot ülkelerde tanıtım faaliyetleri sürdürüleceğini kaydetti.

Türkiye'de üretilen ve dünya pazarlarında etkin olarak yer bulmaya başlayan ürünlerin, 2015 yılı içerisinde yüksek değerlerle pazarlanabilmesi için yürüttükleri çalışmalara devam edeceklerine işaret eden Çıkmaz, "Bu yıl içerisinde Afrika ve Güney Amerika pazarlarının yanı sıra Rusya ve Uzakdoğu pazarlarında da etkin olmaya devam edeceğiz. Ortadoğu ülkelerine yönelik ihracatımızı arttırabilmek ve bu pazarın geliştirilmesi içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

Çıkmaz, 2023 vizyonunda ortaya konulan hedeflere ulaşabilmek için var güçleriyle çalışmak zorunda olduklarını dile getirdi.

Sanayici ve ihracatçıların dünya pazarlarında etkin rol alabilmesinde üzerlerine düşenleri yapacaklarını ifade eden Mazıcıoğlu da çalışmalarından dolayı GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz'ı kutladı. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Güney Amerika Afrika Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title