Haberler

Gadem Uyuşturucuya Savaş Açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce kurulan Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM), madde bağımlılığıyla ilgili yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce kurulan Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM), madde bağımlılığıyla ilgili yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

İlçelerde de madde bağımlılığına karşı savaş açan GADEM, Orhangazi'de düzenlenen toplantıda muhtarları bilgilendirdi. Belediye Nikah Salonu'ndaki toplantıda konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, alkol ve uyuşturucu bağımlılığının gün geçtikçe daha da büyük bir mesele haline geldiğini belirterek, "Uyuşturucu gün geçtikçe farklı boyutlara ulaşıyor. İsimler değişiyor, başkanlıklar değişiyor, ama değişmeyen bir şey var; gençlerimiz, yavrularımız bir bir elimizden uçup gidiyor. Buna nasıl mani olabiliriz, bunları nasıl topluma kazandırabiliriz? Bunun için uğraşıyoruz. Bundan sonra bu meseleyle çok daha fazla uğraşacağız. Uğraşmamız da gerektiğine inanıyorum. GADEM'in çalışmalarına destek vermek, onlarla birlikte ortak hareket etmek, çözüm için birlikte çalışmak lazım" dedi.

GADEM sorumlusu Gökhan Öztürk tarafından muhtarlara sunum yapıldı. Gökhan Öztürk, GADEM'in Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulduğunu belirterek, bu hizmetin Türkiye'de bir ilk olduğunu, her ayın sonunda 17 ilçe koordinatörünün bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptığını söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title