Haberler

G.Saray Yönetimi, Sabri Sarıoğlu'nu Kadro Dışı Bırakmakla Tehdit Etti

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, Sabri Sarıoğlu'nu, sözleşmesindeki '1 yıl otomatik uzama' maddesinin kaldırılmasını kabul etmemesi halinde kadro dışı bırakmakla tehdit etti.

Sezon başında 1+1 yıl olarak yenilenen sözleşmesindeki otomatik olarak uzama opsiyonuna göre Sabri, dün oynadığı karşılaşmayla bu hakkı otomatik olarak kazanacaktı. Tecrübeli futbolcuyla önceki gece kampta konuşan teknik direktör Mustafa Denizli'nin konuyu Sabri'ye aktardığı öğrenildi.

KADRO DIŞI BIRAKMA TEHDİDİ!

Sarı-kırmızılı oyuncunun, Denizli'ye olumlu yanıt vererek, "Eğer benim için bu uygun görüldüyse kabul ediyorum" dediği belirtildi. Sabri'nin yönetimin bu teklifini kabul etmemesi durumunda kadro dışı bırakılmasının kararlaştırıldığı ifade edildi.

FİNANSAL FAİR PLAY KORKUSU

Galatasaray Yönetimi'nin Sabri ile ilgili aldığı bu kararda iki unsurun etkili olduğu belirlendi. Bunların ilki, UEFA Finansal Fair Play sıkıntısı ve Sabri'nin yeni sözleşmeyle ücretinin artması. Tecrübeli futbolcunun yeni mukaveledeki senelik ücreti 4.8 milyon liraya çıkmıştı. Ayrıca maç başı olarak da 45 bin lira alan Sabri, primlerle beraber ekstradan 600 bin lira daha kazanacaktı.

İKİ ASİSTLE CEVAP

İkinci önemli etken de, sosyal medyadan gelen tepki. Umut Bulut'un sözleşmesinin yenilenmesi sonrasında büyük tepki alan Galatasaray Yönetimi, Sabri için artan eleştirileri de göz önünde bulundurarak bu kararı aldı.

Tribünlerden büyük eleştiri alan Sabri, dün iki gole de katkı sağlayınca, taraftarlara imalı bir bakış fırlattı ve en iyi cevabı verdi.

SARIOĞLU'NA İNANCIMIZ TAM

Sabri'nin otomatik uzama opsiyonunun iptal edildiğini duyuran Galatasaray, kulübün sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz. Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır."

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Sabri Sarıoğlu Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

Muş:

İyi olmuş zaten fazla fazla parasını alıyor daha ne

21
44
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bir gs li olarak şimdiki yönetimin yaptığı hareketler hiçde etik degil

31
1
yanıtYanıtla
engin:

sabrinin 15 yıldır kafası çalışmaz benim bildiğim bal yapmayan arı gibi 15 metreden topa vurur top 15 metre kale direğinden yukarı çıkar bu hep böyledir

5
26
yanıtYanıtla
08:

önce hamza hoca şimdi sabri iyi niyeti olan herkes güce yenik düşecektir bu her sektörde böyledir yazık

25
4
yanıtYanıtla
vay gs vay:

kıymet bilmeyen adamalrın eline düşmüş koca bir kulüp. yazık

23
0
yanıtYanıtla
baba:

elin yabancıları her şeyi yapıyor , gıkınız çıkmıyor . gariban sabri yle uğraşıyorsunuz. hadi diğer yabancılara yapın bakim delikanlıysanız, galatasaray geleneğini unutanlar var. yazık.

14
8
yanıtYanıtla
Herevelazım:

Ayıptır ya. Adamla yapmışsınız sözleşme bitmesini bekleyin. Yönetim mafya gibi tehdit ediyor.

20
2
yanıtYanıtla
alperen:

Adamsin sabri

9
12
yanıtYanıtla
pala:

yakın zamanda sabrinayla kısa bilali kovar cincon

7
7
yanıtYanıtla
ghMobil-ANDROID:

Ne kadar vefasız bir kulüp, bir de ahlâk dersi vermeye çalışırlar ukalalar..

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title