Haberler

    G.saray, Beşiktaş'tan 1 Puan Bile Alabilirse...'

    EN ÖNEMLİ ŞEY ARZUYDUGalatasaray'da ilk 3 haftaya göre değişen en önemli şey arzuydu dün gece. Selçuk bile sezonun en fazla mücadele ettiği maçını oynadı Arena'da.

    EN ÖNEMLİ ŞEY ARZUYDU

    Galatasaray'da ilk 3 haftaya göre değişen en önemli şey arzuydu dün gece. Selçuk bile sezonun en fazla mücadele ettiği maçını oynadı Arena'da. Belli ki Riekerink'in onu oyundan alması aklını karıştırmış, tribündeki de Jong ona bazı gerçekleri hatırlatmış. (Uğur Meleke / Hürriyet)

    G.SARAY BUNU İKİ ADAMA BORÇLU

    Ama Galatasaray bugüne lider girdiyse bunu temel olarak iki adama borçlu: Birincisi, dört ciğerli Tolga Ciğerci. İkincisi ve daha önemlisiyle Eren Derdiyok. (Uğur Meleke / Hürriyet)

    EN İYİ 5 GOLÜN İÇİNE GİRER

    Derdiyok. Şahane bir kafa golü, harika, süper, inanılmaz bir röveşata golü. Derdiyok'un attığı ilk gol, bu seneki en iyi atılan ilk 5 golün içine kesinlikle girer. Galatasaray bu Derdiyok'a kenarlardan daha fazla top getirebilse bu oyuncu hiçbir şekilde gelen topları inkar etmez. (Erman Toroğlu / Sabah)

    BRUMA CİVA GİBİ...

    Ben dün gece en çok Tolga Ciğerci'yi beğendim. Gerçekten tam bir profesyonel ve takım oyuncusu. Ön liberoda son derece başarılı icraatlar yapıyor ve çok disiplindi. Bruma yüksek fizik gücü ve çabukluğuyla adeta civa gibiydi. 90 dakika rakip kaleyi sürekli sağdan, soldan, ortadan tehdit etti.

    (Ömer Üründül / Sabah)

    G.SARAY'I KANATTAN UÇURDU

    Yasin vasattı, Galatasaray'ı kanattan Bruma uçurdu. Orta alandaki formuyla Tolga Ciğerci Galatasaray'ı parlatıyor. (Levent Tüzemen / Sabah)

    EREN DAHA FAZLA BESLENMELİ

    Eren'in röveşatadaki zarafeti, gollük olmayan ortada topa bireysel kalitesiyle ve becerisiyle resmen hayat vermesiydi. İkinci golde de topa kafayı vurmadan önce "Kule" gibi yükseldi. Riekerink golcüsü Eren'in verimini arttırmak istiyorsa, kenarlardan onu çok daha fazla besleyecek oyunu formüle etmeli... (Levent Tüzemen / Sabah)

    ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLAR

    Riekerink'in takımda çözmesi gerekenler belli aslında... Savunmayı Muslera varken fazla dert etmesine gerek yok. Sorun önde ve üretkenlik anlamında çeşitlilik sağlamalı. Sadece Bruma ile tek ayaklı hücum zamanla tıkanır. Eren-Sneijder-Bruma üçlüsünü bir oynatmayı becermeli. (Hakan Ünsal ( Hürriyet)

    UYUM SAĞLANIRSA DURDURULAMAZLAR

    Sorun çözmek için eldeki en etkili adam Bruma ve Sneijder. Bruma fazlası ile işin içine girerken, Sneijder'in etkisi bu düzeye olmuyor. Bu ikilinin uyumu istenilen düzeye gelirse o zaman durdurulması zor adamlar olurlar. (Hakan Ünsal / Hürriyet)

    O İLK GOL OLMASAYDI...

    Konuk takım topun arkasına geçmekte pek mahir, Selçuk, Tolga ve Sniejder'i ikili sıkıştırmalarda da pek hünerli. Eğer altıncı dakikadaki o süper ötesi gol olmasıydı maç kilitlenmiş olarak ve beraberliğe pek yakışacak bir şekilde tamamlanabilirdi. (Ümit Aktan / Türkiye)

    FİZİK GÜÇ TIRMANMIŞ

    Sonuçta Galatasaray karşısında oyunu bir 50-55 metrede presle kapatıp iyi organize olan bir Rizespor bulmasına rağmen iki enstantane golle maçı kazandı. Altını bir kere daha çizeyim Denizli Hoca'nın dibe vurdurduğu fizik güç, taktik ve strateji açısından beğenimi almasa da bu Hollandalı tarafından yüzde 80'lere kadar tırmandırılmıştır. (Kemal Belgin / Türkiye)

    BU FUTBOL DERBİYE YETMEZ

    Galatasaray dün gece Rizespor karşısında oynadığı futbolu Beşiktaş karşısında oynarsa, taraftarı çok üzülür. Takım olmak kolay bir iş değil. Ama iyi bir takım olmak için teknik direktörün hiçbir futbolcusundan çekinmemesi lazım. Sahada adalet dağıtması lazım... (Osman Şenher / Milliyet)

    NEDEN SELÇUK'A ATTIRIYORSUN?

    Neden Selçuk'a attırıyorsun. Selçuk bu sezon yapılan eleştirilerden etkilenmiş, moralsiz. Dün gece de koştu, bir şeyler yapmaya çalıştı ama takıma en ufak bir katkısı olmadı. Belki de hayatında en çok pas hatası yaptığı maç Rize maçıdır. Onun kalitesindeki bir futbolcu hiçbir olumlu hareket yapamaz mı? Yapamıyor, kendinde değil gibi çünkü. Üstüne üstlük sen böyle moralsiz bir oyuncuya penaltı attırıyorsun. Riekerink'in yaptığı iş değil. (Osman Şenher / Milliyet)

    DÜN GECENİN KISA ÖZETİ

    Coşkulu bir seyirci, arzulu bir G.Saray, olağanüstü bir Eren Derdiyok ve Wesley Sneijder, mükemmel bir hava, yumuşak bir zemin ve kötünün kötüsü bir Rize. İşte dünkü 90 dakikanın kısa bir özeti. (Serhat Ulueren / Vatan)

    ARENA'DA 1 PUAN BAŞARI

    Asıl önümüzdeki hafta Beşiktaş maçında görmek lazım sarı-kırmızılı ekibi. Deplasmanda sıkıntı yaşayan G.Saray, Beşiktaş'tan 1 puan bile alabilirse başarı sayılır. Ama bence işleri çok zor olacak. (Serhat Ulueren / Vatan)

    'BEN BU İŞTE VARIM' DİYOR

    Hikmet Karaman maçtan önce "Galatasaray taraftarıyla İstanbul'daki maçlara 1.5 puanla başlıyor. İlk 10 dakikayı atlatırsak ondan sonra golü arayacağız" dedi.. Hikmet hoca haklı çıktı.. Bütün plan bunun üzerine yapıldı. Sonrasında ilk 10 dakikada gol oldu ve çöktü. Galatasaray 'Ben bu işte varım' diyor. En büyük problemi Eren'in ne kadar bu istikrarda devam edecek olması. (Rıdvan Dilmen / Sabah)

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Eren Derdiyok Galatasaray Beşiktaş Bruma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title