Haberler

Fx World İstanbul Konferans ve Sergisi İstanbul'da Gerçekleştirilecek

FX World İstanbul Konferans ve Sergisi, Ronald H. Filler, James G. Rickards gibi önemli finans isimlerinin de katılımıyla 25–28 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak gerçekleştirilecek.

FX World İstanbul Konferans ve Sergisi, Ronald H. Filler, James G. Rickards gibi önemli finans isimlerinin de katılımıyla 25–28 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak gerçekleştirilecek.

FX World İstanbul açıklamasına göre, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB), Takasbank, Borsa İstanbul başta olmak üzere, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu  (TÜGİK), Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve önde gelen STK'lar tarafından desteklenen ve yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin kişilik katılımının beklendiği organizasyon, 25–28 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Açıklamaya göre, İstanbul'u finans çevreleri için bir "çekim alanına" dönüştürecek olan FX World İstanbul'un kendi alanındaki tüm tarafları biraraya getirerek Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Finans konusunda uzman konuşmacılar, paneller ve eğitimlerle finans dünyasında yol gösterici rolünü üstlenen organizasyon için geri sayım başladı.

Lider etkinlik yönetimi şirketi VIP Kongre ile FX teknoloji platformu temsilcisi METATÜRK Finansal Yazılım AŞ. tarafından düzenlenen FX World İstanbul Konferans ve Sergisi B2B ve B2C olarak iki farklı toplantı formatında düzenleniyor. B2B yalnızca FX profesyonelleri için düzenlenirken, birebir görüşmelerin yapılabileceği B2C yatırımcıları da kapsıyor.

Program içeriği sadece sermaye ve finans dünyası profesyonelleri için değil, konuya merak duyanlar için de şekillendirilen FX World İstanbul, kapılarını herkese açıyor. Merak duyanlar için "FX'e giriş - İntegral" eğitimi gibi yeni başlayanlar için FX eğitimleri sunulurken "Yüksek Frekans Veri Analizleri ve Volatilite Sorunları" gibi daha profesyoneller için de birçok farklı eğitim şansı bulunuyor.

Açıklamaya göre, yatırımcılar, yatırımlarının bir kısmını yüksek gelir imkanlı piyasalarda değerlendirmek isteyenler, bu konuda kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri, profesyoneller, genç  profesyoneller, girişimciler, girişim ruhu olanlar, dünyadaki gelişmeleri takip edenler, ekonomistler, danışmanlar, vergi uzmanları, stratejik planlamacılar ve vizyonerler; yani kısacası kazananlar arasında yer almak isteyen herkes kendilerine hitap edebilecek panel ve eğitimleri bulabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Borsa İstanbul Takas Bank Türkiye Eylül Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title