Haberler

Future Fashion Faces World Güzelleri Antalya'da

Future Fashion Faces World Güzellik Yarışması için 22 farklı ülkenin güzelleri Antalya'da kampa girdi.

Antalya'da Cyarın gerçekleşecek olan Future Fashion Faces World Güzellik Yarışması için Fransa, Arnavutluk, Nepal, Portekiz, Sri Lanka, Macaristan, Yunanistan gibi 22 farklı ülkeden gelen güzeller Antalya'da kampa girdi. Güzeller yarışma için hazırlanırken, bir yandan da şehir turu gerçekleştiriyor. Yapılan ziyaretler sırasında renkli görüntüler veren modeller Antalya'yı çok sevdiklerini ve organizasyonun bu şehirde yapılmasının çok doğru bir seçim olduğunu belirttiler.

Kendi ülkelerinde yapılan ön seçim sonucunda yarışmaya katılmaya hak kazanan modeller 5 günlük yoğun kamp süresince her gün gerçekleştirilen provalar, spor ve dans programları ile hazırlıklarına devam ediyor. Alanında profesyonel olan ve isim yapmış kişilerden oluşan jüri üyeleri de otelde katılımcıların kamp hayatlarını gözlemliyor.

Ülkelerin geleneksel kıyafetlerle temsil edileceği bölümde yarışmacılar Antalya tanıtımını ön plana çıkarmak için "Yörük" kültürüne ait kıyafetleri podyumda sergileyecek. Yarışma'da Türkiye'yi Buket Akpunar ve Fırat Tepe temsil edecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Güzellik Yarışması Arnavutluk Antalya Fransa Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title