Haberler

Futbolun Zirvesinde Kulüp Başkanlarından Önemli Açıklamalar

Futbolun Zirvesinde kulüp başkanlarından önemli açıklamalar Dursun Özbek UEFA'da büyük yarış veriyoruz Sıkletler aynı değil. Ağır sıklet ve tüy siklet gibi duruyoruz Fikret Orman Hepimiz bir masa etrafında toplandık ve tartışarak ilerliyoruz Chelsae ve Manchester United'ın eski Ceo'su Peter Kenyon, Önemli gün Türk futbolu için HABER-KAMERA FAİK GÜRSES-SERCAN SAPANATAN-HAKAN TARHAN, İSTANBUL-DHA 'Uluslararası Futbol Zirvesi' İstanbul'da devam ediyor.

Futbolun Zirvesinde kulüp başkanlarından önemli açıklamalar

Dursun Özbek UEFA'da büyük yarış veriyoruz

Sıkletler aynı değil. Ağır sıklet ve tüy siklet gibi duruyoruz

Fikret Orman Hepimiz bir masa etrafında toplandık ve tartışarak ilerliyoruz

Chelsae ve Manchester United'ın eski Ceo'su Peter Kenyon, Önemli gün Türk futbolu için

HABER-KAMERA FAİK GÜRSES-SERCAN SAPANATAN-HAKAN TARHAN, İSTANBUL-DHA

'Uluslararası Futbol Zirvesi' İstanbul'da devam ediyor.

The Shangri Bosphorus Otel'de, Kulüpler Birliği Vakfı'nın evsahipliği ile başlayan zirveye, TC Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Antalya spor Başkanı Gültekin Gencer ve yurt dışından bir çok yabancı futbol adamı katılıyor.

CHELSAE VE MANCHESTER UNİTED'IN ESKİ CEO'SU PETER KENYON'UN AÇIKLAMALARI...

Chelsae ve Manchester United'ın eski Ceo'su Peter Kenyon, Önemli gün Türk futbolu için. Sadece Türkiye için değil ünya futbolu içinde önemli gün. Premıer Lig'in bügün buraya geleceğini hissetmiştim. Gelirlerin artması konusunda da İspanya önemli hamleler yaptı. İki yıl önce bu böylemiydi diye sorsaydınız hayır derdim. Artık Premier Ligden, La Liga'dan Çin ligine 25 milyon Euro'ya futbolcu gidiyor. 80 milyonluk ülkeyi futbol delisi oarak görüyorum. 4 yıl sonra liginzi Avrupa'da görebiliriz. Güçlü bir TFF yapısı, güçlü baçkan ve arkasında güçlü bir hükümet var. Böyle baktığımızda güçlü bir ligi de görebiliriz. Kulupleriniz çok büyük rekabet içinde. Kulupleriniz başarı yolunda ilerlemesi ligle doğru orantılı. En iyi futbolu sergilemeye, iyi oyuncularla sizde istersiniz. Pahalı ama iyi oyuncuyu transfer etmeyi elbette istiyoruz. 15 milyon Euro büyük para ve bu paraya iyi bir oyuncu almanız mümkün. Gözlerden kopmamak için değişimin zamanının bugün oalacağını görüyorum. Türkiye çok daha önemli yere gelecektir ligi sayesinde.

Premier Lig buraya kolay gelmedi. 92 yıllık Premier Lig için karar almak kolay değil elbet. 146'dan bahsediyorum. 14'ün içindeyseniz, rahat, 6'nın içindeyseniz elbette rahatsız oluyorsunuz. Profesyonel kişiler tarafından yöneltiliyor, küluplerden gelen kişiler tarafından değil. 8 milyar 300 bin Pound'u kim hayal edebiliyordu. Bu bir şeffalığın ürünüdür. Buradan Premier Lig. Bundesliga ya da La Liga bunu yapıyor bende yapayım derseniz olmaz. Sizin tarzınız Türk tarzı olamalı. Alınan ipuçlar ve detaylar sizin kendi sisteminizi yönlendirecek diye konuştu.

MÖENCHENGLADBACH BAŞKANI ROLF KÖNİNGS'İN AÇIKLAMALARI...

Möenchengladbach Başkanı Rolf Könings, Türk-Alman Ticaret Odasında çalışıyorum. Türkler'le ilişkilerim çok iyi diyebilirim. Moechengladbach'ın nüfusu 260 bin. Oradan geliyorum. 2023'e kadar bir hedefiniz varsa bu büyük bir hamle olacaktır. Biz hiçbir hakkımızı satmadık. Herşeyimiz bize ait. Kendi stadımızı kendimiz yaptık. 75 bin üyemiz var. Seyirci ortalamamız yeni stadımızla ikiye katlandı. Bir felsefe yapmak istiyoruz. Bunun için bir felsememiz var ve bunu heran geliştirmeye çalışıyoruz. Bu stadı çok amaçlı yaptık ve 450 organizasyon yaptık. 54 bin kapasitemiz var. Stadın etrafınıdaki alanlarıda satın aldık ki stadın önü ve arkası kapanmasın diye. Burayı otel, müze ve spor kompleksiyle donatıyoruz. Bir zamanlar küçük şehirdik şimdi büyük imkanlar yarattık. u organizasyonda iyi sonuçlar götüreceğim ülkeme. Buradaki rakamları duydum. burradan çok uzağız. Bundesliga'da iyi işler çıkıyor. TV yayınlarından alınan geliri artırmak zorundayız. Önümüzdeki yıl 1 milyar Euro'dan bahsediliyor burada bile biz Avrupa'dan uzağız. ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK'İN KONUŞMALARI...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İleriye dönük bir organizasyon. Dünyada futbol ekonomisi, 50 yıldan bu yana görüyorum ki bu kadar hızlı büyüyen ve gelişen ekonomi yoktur herhalde. Türkiye UEFA'daki yerini bir kez daha anlamaktadır. Biz UEFA'da büyük yarış veriyoruz. Sıkletler aynı değil. Ağır sıklet ve tüy siklet gibi duruyoruz Premİer Ligle bır takımla eşleştığimiz zaman. Bu ancak bir yönetim disiplini ile birlikte yöneltilebilir. Kuluplerbirliği Süper Lig A.Ş.'nin getireceği faydalar büyük. Ama bu doğru orantılı olmalı. Pasta büyüyecek şüphesiz. Premier Lig'le aynı kulvarda olmamız lazım. Seyir zevki daha yukarlara taşınması lazım. Elbette kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Burada işibirliği, herbirimizin bir rolü olduğunu unutamamaız lazım. Bütçesi en düşük takım bile bu Süper Lig A.Ş.'nin bir parçası olduğunu bilmeli.Bu organizasyona inanıyorum ve güveniyorum. Finansal manada Fikret Orman durumu özetledi. Para kolay bulunuyor. Fonlar, bankalar ve kolay buunan parayı iyi yönetirseniz kulübü finansal açısından iyi yönetirsiniz. Bunu iyi yapmadığınız zaman takılıp düşersiniz. Kulübüme bu disiplini getirmek için çalışıyorum. Kulüpe geçmişteki sorun nedeniyle futbol aktivitelerini tam manasıyla yerine getiremiyorsunuz. Alman konuşmaci mağaza zincirindeki dönen parayı 50 milyon Euro'dan bahsetti. Bizdeki oranı değerlendirdiğiniz zaman, aradaki uçurumu tahmin edebilirmisiniz.

FİKRET ORMAN'IN İFADELERİ...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da söz almarak; Mükemmel bir organizasyon. Hepimiz bir masa etrafında toplandık ve tartışarak ilerliyoruz. Özbek benim söyleyeceklerimin yüzde 80'ni ifade etti. Rizespo, Kayserispor büyüyeceği büyüdüğü zaman üç büyükler de büyüyecek. Rolf 260 bin kişilik bir kentten bahsetti. Sanki bizi işaret etti. Elbette seyirci sorunu var. Bunu bir centilmenlik ve fair-play aşamasında sağlamalıyız.

Bu sporu zarar vermeden büyütmemiz lazım. Bu rekabeti gazete sayfalarında değil masada yapmamız lazım. Birbirimizin tarzıda yani Özbek'in fikirleri ile bizimkimiz tıpatıp uyuşuyor. Para çok önemli. Ama biz kulüplerin sahibi cdeğiliz dernek statüsü ile yönetiyoruz. Doğru yönetmek ve doğru harcamak durumundayız. Şimdi en önemli konu doğru harcama yapmamızdır. Kulübün bütçesini kontrol altında tutman birinci görevimiz. Göksel Gümüşdağ'a da bu zirveden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manchester United Fikret Orman Peter Kenyon İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title