Haberler

Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada" Organizasyonunun Basın Toplantısı Düzenlendi

Futbolun yıldızları Darülaceze için sahada" organizasyonunun basın toplantısı düzenlendiTürk ve dünya futbol yıldızlarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek organizasyon ile yarın Sinan Erdem Spor Salonu'nda buluşturacak olan "Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada" etkinliğinin basın toplantısı, Ataköy Sheraton Hotel'de gerçekleştirildi.

Futbolun yıldızları Darülaceze için sahada" organizasyonunun basın toplantısı düzenlendi

Türk ve dünya futbol yıldızlarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek organizasyon ile yarın Sinan Erdem Spor Salonu'nda buluşturacak olan "Futbolun Yıldızları Darülaceze İçin Sahada" etkinliğinin basın toplantısı, Ataköy Sheraton Hotel'de gerçekleştirildi.

Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve teknik direktör Shota Arveladze'nin katıldığı basın toplantısında organizasyon ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci yaptığı açıklamada, "Din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze'nin bu organizasyonla gönüllere hitap edecektir" ifadesini kullandı.

Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. olarak böyle bir organizasyonun içinde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özbayraktar, "Türk ve Dünya yıldızlarının katılacağı bu etkinlikte bizler de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Topbaş'ın destekleriyle spor sevgisi ve spor kültürünü geniş kitlelere yaymak istiyoruz. Bu organizasyonun içinde yer almaktan son derece mutluyuz" dedi.

Teknik direktör ve aynı zamanda turnuvada forma giyecek olan Shota Arveladze ise futbolun birleştirici gücüne değinerek, bu tür organizasyonların devamının gelmesinin katkı sağlayacağını belirtti.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda yarın saat 19.30'da başlayacak ve yıldızlar geçidine sahne olacak gecede sanatçılar Berkay, Buray, Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ile Soner Sarıkabadayı mini bir konser verecek.

Dünya yıldızlarının teknik direktörlüğünü Gheorghe Hagi, Türk Yıldızlarının teknik direktörlüğünü ise Rıdvan Dilmen'in gerçekleştireceği organizasyonda futbol sahalarının efsane isimleri unutulmaz bir futbol resitali sunacak.

Dünya Yıldızları Aron Winter, Andreas Möller, Claudio Taffarel, Edgar Davids, Elvir Baliç, Gheorghe Hagi, Jari Litmanen, Jay-Jay Okocha, Patrick Kluivert, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Ronald de Boer, Şota Arveladze, Thomas Hassler

Teknik Direktör Gheorghe Hagi

Türk Yıldızları Abdullah Ercan, Ahmet Dursun, Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tuncay Şanlı, Yusuf Şimşek

Teknik Direktör Rıdvan Dilmen

Hakem Erman Toroğlu

(Haber-KameraAli DANAŞİSTANBUL DHA)

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sinan Erdem Darülaceze Ataköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title