Haberler

Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" Projesi Midyat'ta

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Midyatlı gençlerle buluştu.

"Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor" projesi kapsamında eski milli futbolcular, Midyatlı gençlerle buluştu.

Mardin'in Midyat ilçesinde gençlerle bir araya gelen futbolun ustaları Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yaşayan gençlerle buluşmak üzere yola çıktıklarını anlattılar.

Milli takım eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran Kocatepe Ortaokulu Konferans salonunda deneyimlerini gençlerle paylaştı.

Panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Tanju Çolak, Midyat'ta çok duygulu ve güzel anlar yaşadıklarını söyledi.

Mardin'de geçirdikleri süre içinde gençlerle dolu dolu bir zaman geçirdiklerini dile getiren Çolak, "Dün Mardin'deydik bugün Midyat'ta, yarın Elazığ'da, haftaya Bingöl'de, Bitlis ve Ağrı'da olacağız. Birazcık da olsa eğer bu dostluğa barışa bir katkımız varsa ne mutlu" dedi.

Programa Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, Midyat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Tunç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Günay ve çok sayıda davetli katıldı. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Hami Mandıralı Tanju Çolak Mardin Midyat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title