Haberler

Futbolun Sultanlarından Başkan Erdoğan'a Ziyaret

Çanakkale’nin Biga İlçesinde düzenlenen liseler arası Kız Futbol turnuvasında Bölgede birinci olarak Türkiye Şampiyonasında yarı finale çıkan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Çanakkale'nin Biga İlçesinde düzenlenen liseler arası Kız Futbol turnuvasında Bölgede birinci olarak Türkiye Şampiyonasında yarı finale çıkan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'ı makamında Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımı, Okul Müdürü Ali Dinçay ve Beden eğitimi öğretmeni Fatma Kurtoğlu ziyaret etti.

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay, "Okulumuzun sportif faaliyetlerinde bizlere her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Cavit Erdoğan'a teşekkür ziyaretinde bulunduk. Eğitim konusunda bizlere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Cavit Erdoğan'a teşekkür ederiz" dedi.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımıyla gururlandıklarını belirten Başkan Erdoğan, "Bizim çocuklarımızın hepsi birer cevherdir. Sadece keşif edilmeyi bekliyorlar. Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız Futbol takımındaki gençlerimiz bunun en güzel cevabıdır. Okulumuz Türkiye Şampiyonasında Kütahya'yı ve bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Ayrıca Türkiye Şampiyonasında iyi bir derece yapacaklarından da eminim. Bizlere büyük gurur yaşattılar. Futbolun sultanlarının ziyareti bizleri onurlandırdı" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Erdoğan Çanakkale Türkiye Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title