Haberler

Futbolun Efsane Yıldızları Halı Sahada Maç Yaptı

’Futbolun ustaları, geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor’ projesi kapsamında Şırnak’a gelen Türk futbolunun efsane isimleri, gençlerle halı sahada maç yaptı.

'Futbolun ustaları, geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor' projesi kapsamında Şırnak'a gelen Türk futbolunun efsane isimleri, gençlerle halı sahada maç yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği proje kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yaşayan gençlerle buluşmak üzere Şırnak'a gelen eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hasan Vezir, Ali Gültekin ve Semih Yuvakuran temaslarının ardından, bir halı sahada düzenlenen maçta Şırnaklılarla bir araya geldi.

Şırnak Valisi Hasan İpek, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ve kurum müdürleriyle halı sahaya gelen futbolcular, çocuklar ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünlü futbolcular ve aralarında Tümgeneral Baysar'ın da bulunduğu takım ile Şırnaklı gençlerin takımı maç yaptı.

Çekişmeli geçen maç, takımların attığı 5'er golle berabere biterken, günün anısına çocuklara 300 futbol topu dağıtıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hami Mandıralı Tanju Çolak Hasan Şaş Şırnak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title