Haberler

Futbolda Yarı Finale Çıkma Heyecanı Sona Erdi

Aydın'a gerçekleştirilen Okullararası Futbol Genç Kız-Erkek Grup Birinciliği müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu.

Okul Sporları Federasyonu'nun 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı faaliyet takviminde yer alan ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliği yaptığı Türkiye Okullararası Futbol Genç Kız-Erkek Grup Birinciliği müsabakaları 02 - 04 Mart 2016 tarihleri arasında Adnan Menderes Stadı 1 ve 2 nolu yan sahalarda gerçekleştirildi.

Futbol Gençler Grup müsabakalarına Afyonkarahisar, Antalya, Balıkesir, Burdur, Denizli, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinden 12 erkek okul takımı ve 8 kız okul takımı olmak üzere toplam 20 takım ve yaklaşık 350 sporcu katıldı. Müsabakaların açılış seremonisi Adnan Menderes Stadyumu'nda yapıldı. Sayı duruşu ve İstiklal Marşının ardından açılış konuşmasını Spor Şube Müdürü Selami Balkan yaptı.

Üç gruptan oluşan genç erkekler müsabakalarında gruplarında 1'inci olan genç erkeklerde İzmir İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Manisa Spor Lisesi yarı final biletini almaya hak kazandı. İki gruptan oluşan genç kızlarda gruplarında birinci ve ikinci olan Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Antalya Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmir Karabağlar Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uşak Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi takımları yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakalar sonucunda yarı finale çıkmaya hak kazanan takım sporcularına madalya ve başarı belgesi, grup müsabakalarına katılan tüm diğer takımlara da katılım belgesi takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Türkiye İzmir Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title