Haberler

Futbolda Türkiye Kupası Heyecanı Başlıyor

Güncelleme:

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları yarın yapılacak.

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçları yarın yapılacak. Eleme turunda, bu sezon profesyonel liglerde takımı bulunmayan 30 ilden, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan 30 takım mücadele edecek.

MAÇLAR BAŞLIYOR

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda, rakiplerini eleyen 15 takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, maçların programı ve hakemleri şöyle:

15.30 Arhavispor-Serhat Ardahanspor (Arhavi İlçe): Murat Kasap

15.30 Iğdır Arasspor-Sarıkamış Belediyespor (Iğdır Kışla Semt): Adem Korkmaz

15.30 Kızıltepe Fıratspor-Muş Demirspor (Kızıltepe): Erhan Kutlu

15.30 Yüksekova Belediyespor-Kurtalanspor (Yüksekova): Serkan Pınar

15.30 Ağrı Gençlerbirliği-Tatvan Gençlerbirliği (Vali Lütfü Yiğenoğlu): Abidin Yıldırım

15.30 12 Bingölspor-Osmaniyespor (Bingöl): Volkan Doğan

15.30 Adıyaman 1954 Spor-Kilis Belediyespor (Adıyaman Atatürk): Alkan Altan

16.00 Sinopspor-Çankırı Belediyespor (Sinop Dokuzoğlu): Deniz Yatgın

16.00 Türk Metal Kırıkkalespor-Yeni Amasyaspor (Kırıkkale Fikret Karabudak): Alim Kandemir

16.00 Yozgatspor 1959-Yeşil Kırşehirspor (Yozgat Bozok): Erdem Mertoğlu

16.00 Aksarayspor 1989-Nevşehirspor Gençlik (Dağılgan): Niyazi Tokcan

16.00 Eğirdirspor-UTAŞ Uşakspor (Eğirdir İlçe): Feridun Daldaş

16.00 Karaman Belediyespor-Bucak Belediye Oğuzhanspor (Kemal Kaynaş): Demokrat Özgür Güneş

16.30 Edirnespor-Bartınspor (Edirne 25 Kasım): Muzaffer Hoşsoy

16.30 Altınova Belediyespor-Bilecik İl Özel İdaresi (Hersekzade Ahmet Paşa): Mehmet Can Özkan

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Yüksekova Kızıltepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title