Haberler

Futbolda Şike ve Kumpas Davasında 6 Kişi İçin Tutuklama Talebi Çıktı

Güncelleme:

FETÖ/PDY'nin Futbolda Şike Kumpası Davası' kapsamında İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

FETÖ/PDY'nin 'Futbolda şike' soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan Şike Kumpası Davası'nda 10. günün sonunda ara kararlar açıklandı ve duruşma 7-11 Ağustos 2017 tarihine ertelendi.

Kararlarla ilgili FB TV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Avukatı Abdurrahim Erol, şunları söyledi:

6 SANIK İÇİN YAKALAMA EMRİ

"Fenerbahçe'ye kurulan Kumpas Davası'nın bu haftaki duruşmasında mahkeme ara kararlarını açıkladı ve duruşmayı 7-11 Ağustos 2017 tarihine erteledi. Bu duruşmada 2 tane sanığın tahliyesine karar verildi. Mahkemeye dün ve bugün gelen Bylock raporlarına istinaden daha önce bu dosyanın saptamında tutuksuz olan Musa Siyahkoç, Nazif Aktaş, İsmail Özcan, Furkan Durmaz, Mehmet Likoğlu ve Celal Yasin Özdemir'in tutuklanması amacıyla haklarında yakalanma emri çıkarılmasına karar verdi mahkeme. Yine bu kapsamda Bylock kullanıcı olduğu tespit edilen sanıkların Bylock yazışmalarının tebliği için Emniyet Müdürlüğü'ne müzakere yazılmasına karar verildi. Bunun dışında sanıklarla ilişkili daha önce açılan FETÖ/PDY davaları kapsamında açılıp devam edilen dava dosyalarına ilişkin iddianamelerini istedi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title