Haberler

Fatih Terim'e Sürpriz Doğum Günü

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e TFF'nin Konya'da maç organizasyonu için çalışan profesyonelleri doğum günü sürprizi yaptı.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hollanda ile 6 Eylül'de karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı. Konya Büyükşehir Torku Arena'daki antrenman, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına açık gerçekleştirildi.

TERİM'İN DOĞUM GÜNÜ UNUTULMADI

Terim'in doğum gününü taraftarlar unutmadı. "İyi ki doğdun İmparator" yazılı pankart açan taraftarların yanına gelen tecrübeli hocaya, çiçek takdim edildi. Terim, çocuklarla fotoğraf çektirirken, antrenman sonunda da yine taraftarlarca ikram edilen doğum günü pastasını kesti.

ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Letonya maçında ilk 11'de yer alan futbolcular, salonda yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve pas idmanının ardından yarı alanda çift kale maç oynadı. Çift kale maçta, yeşil takımda Mert Günok, Semih Kaya, Ersan Gülüm, Emre Taşdemir, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Mevlüt Erdinç ve Batuhan Karadeniz yer aldı. Kırmızı takımda ise Onur Kıvrak, Şener Özbayraklı, Yusuf Erdoğan, Yasin Öztekin, Alper Potuk, Mehmet Topal ve Mehmet Ekici forma giydi. İdman, soğuma koşusunun ardından sona erdi.





Kaynak: AA / Spor

Fatih Terim Türkiye Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ülke:

Doğduğun güne laanet Olsun aldığın paralar zehir zıkkım Olsun

3
5
yanıtYanıtla
cimbomluMobil-ANDROID:

kibirin batsın

2
6
yanıtYanıtla
Yancix:

Bu adam Türkiyenin parasını yiyor ve sadece Torpilleri top oynatıyor

7
0
yanıtYanıtla
Rahmetli:

turkiye''de palavra ile zengin olmus ve hic bir ise yaramayan 3T var. Tayyip-terim-tatlises. Bunlari medya yapti, ve medya onlari ayakta tutuyor. cunku ailt olduklari medya yalaka bir medya gurubu da ondan. !!!!!!!!!!!!

6
1
yanıtYanıtla
İSTİFA:

Fatih Terim istifa ettiği gün milli takımın doğum günü olacak

6
0
yanıtYanıtla
g doğu urfa:

imparator sevmeyenler kenara çekilsin

0
5
yanıtYanıtla
sarrMobil-ANDROID:

sen hoca olsan ne yazar.sen balonsun.terk et oralari.ulan fedarasyon bir adam bulamadinuz.sizde gidin.bi box olmaz.sizden

5
0
yanıtYanıtla
TRABZON:

ertuğrul sağlam kurtarır türkiyeyi koskoca ülkede hocamı yok

4
0
yanıtYanıtla
ML:

bu adama neden imparator diyorlar ne basarisi var haginin kaymagini yiyor hala yillardir ne basarisi var soyleyin bizde bilelim

2
2
yanıtYanıtla
HACI:

SENIN NEYINI KUTLUYORLAR? SPORUNU MU? COK SEVIYELI OLMANINMI? COK IYI HOCA OLMANIMI? AHLAKINIMI? YUH OLSUN SANA BENDEN UTANMAZ ADAM.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title