Haberler

Futbolcuya Biber Gazı Sıkan Polislere İnceleme

Güncelleme:

Korkuteli Büyükköy Belediyespor ile Kardelenspor arasında Doğuyaka Spor Tesisleri'nde geçen pazar günü saat 14.00'da başlayan maçın 86'ncı dakikasında saha karıştı. Sakatlıktan sonra sahaya giren Kardelensporlu futbolcu Bülent Nişancı ile izin almadan sahaya girdiği için dışarı çıkmasını söyleyen orta hakem Görkem Çalış arasında tartışma çıktı.

Tartışmaya Büyükköy Belediyespor yedek kulübesinde bulunan yöneticiler de karışınca tribünden inen bir taraftar gerginliği tırmandırdı. Hakem ve Büyükköy Belediyesporlu yöneticilere saldıran taraftara Kardelensporlu bazı futbolcular da destek verince ortalık savaş alanına döndü. Öfkeli taraftarı polis engellemeye çalıştı ve arbede yaşandı.

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Kardelensporlu futbolcu Bülent Nişancı, Büyükköy Belediyesporlu yöneticilere saldırmak isterken polis tarafından engellendi. Buna daha da sinirlenen Nişancı, sinir krizi geçirdi. Polislerin engellemesine rağmen kafasını stat duvarına vuran Bülent Nişancı, kısa süreliğine baygınlık geçirdi. Kendisine gelen Nişancı sözlü olarak tepkisini devam ettirirken, bu kez sahada görevli sivil polis memurları tarafından biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

POLİSLERE İNCELEME

Yaşanan olayların ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü, biber gazı sıkan polisler hakkında inceleme başlattı. Tayin edilen iki müfettiş, olaylara karışan kulüp yöneticileri, taraftarlar ve görevli polislerle görüşerek, polisin kullanması gerekenden daha fazla güç kullanıp kullanmadığıyla ilgili çalışma yapacak. İncelemenin ardından polisler hakkında işlem yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

Hala yaşadıklarının etkisinde olduğunu belirten Bülent Nişancı ise kendisine biber gazı sıkan polisler hakkında yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Korkuteli Büyükköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title